Всичко свързано с тоците ми е слабост, опитайте се да ме затрудните.
kokopi4a - специалист
ползвам хладилника вече 2-3 години и не е имало проблеми ,но от седмица се появи една странна миризма в него.измихме го отвътре и като го включих и завъртя вентилатора миризмата пак се появи.Някои знае ли нещо по този въпрос?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Моят хладилник така ме побърка. Доокато не забелязах, че уплътнителната гума на вратата ...уф гадост...беше пълна с нещо.
Та провери я. Има си едни дупчици заради пневматиката ииии ако от тях излиза...течност или миризма, просто я смени.
Spokoiniq - майстор
Виж и в отвора за водата, който оттича гърба против обледеняване.Понякога се запушва и заживяват гадини разни.Може да го промиеш с някоя гадост за баня ако е проходима тръбата.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Че ми стана любопитно. Какъв вентилатор?
vanko68 - специалист
Съвременните хладилници имат вентилатор,за да се поддържа еднаква температура в обема.Нещо като на витрините с напитки.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
А проверихте ли самия вентилатор?
stefan_gb - специалист
Вентилатор имат обикновенно когато хладилниците са NO Frost .....
http://www.tehcomservis.com/forum/topic ... 6&topic=36
Spokoiniq - майстор
ако няма друга причина опитай с 2-3 пакета сода за хляб, изсипваш в една чиния и слагаш на горния рафт, където излиза дюзата на вента, мен ме избави от една досадна миризма преди време
kokopi4a - специалист
снощи го разглобих малко и стигнах до изпарителната платка,установих че миризмата иджа от нея и като завърти вентилатора я разнася навсякъде.сега се опитвам да го почистя с оцет.ако някои знае друг начин да го казва.
kokopi4a - специалист
Spokoiniq написа:
ако няма друга причина опитай с 2-3 пакета сода за хляб, изсипваш в една чиния и слагаш на горния рафт, където излиза дюзата на вента, мен ме избави от една досадна миризма преди време
тази сода трябва ли да се разтвори във вода или нещо друго или я слагаш както си е на прах??

Тема "Проблем с странна миризма от хладилник САМСУНГ РЛ39" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: