• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Искам едната тоалетна да бъде с обикножено клекало- от тези, които наистина се ползват с клякане. Какво и откъде например да намеря такова? Споменаха ми за нещо като високо промивно. Това от онеи пластмасовите, дето се закачат горе на тавана ли са? И има ли някакъв по-елегантен вариант и красив вариант за такова казанче за водата?
Моля дайте идеи откъде?
vidrata - специален-специалист
Защо клекало?За магазин ли е за общо ползване от много хора ли ....?С казанче елегантно няма да стане.А ако държиш казанчета има във всяко квартално магазинче , а и във всички големи магазини.Обиколи, огледай и си харесай.Като го купиш ще ти кажем как се монтира :lol: :lol: :lol: .
Успех с клякането.
Мен ма болат коленете и не ща да клякам :lol: :lol: :lol:
solo5 - майстор
ако искаш точно такова клекало
става с пластмасово казанче високо поставено, както си описал
или с промивен кран
XpacTa - специалист
Да не стане твърде силна водата с високо поставено казанче и да ти мие и краката. Промивен кран не ти ли върши работа?
Spokoiniq - майстор
Преди години един стар майстор ми разправяше подобна случка, мислех че е виц и само се смях-кубинци купили жилище и искали да им сложат клекало вместо чиния...явно не е било виц :lol:
Има си и положителната страна обаче, от лекари-гастроентеролози знам, че стойката на тялото върху тоалетна чиния прегъвала червата и водела до недостатъчното им изпразване, задържали се токсини повече време и после-раци по дебели черва и куп други проблеми , породени основно от боклуците които ядем.Така че - "Назад към природата, да се..ем здравословно!" :lol: :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Изобщо не е смешно. Някакъв дебел английски крал ни е объркал **ането, щото не можел да си сгъне шкембето пък и не можел да стане после. Нашето клекало се води "ориенталска тоалетна и смятайте колко народ ползва това. Японците са с друг вариант, по-удобен. Обърнат.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... toilet.jpg
Това е във влак. Ето как се ползва
http://farm1.static.flickr.com/42/74134 ... 0cbbf4.jpg
Имат си лост за дръшане, стойки за четене, рафтчета и тн и тн...
Ииии е вярно онова за, червата, изпразването и болестите...
По въпроса на мадамката. Промивен кран е нейното решение. Има го, лесен за монтаж, лесно за ползване и май единственото което не пречи и не се поврежда на всяко трето криво дръпване.
Последна промяна от n_a на пет юни 12, 2009 2:35 pm, променено общо 2 пъти.
panalov - специалист
n_a с този формат на снимката ме вкара в канала , уф че мирише :lol:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Не мога да я намаля :x ноооо мога да я махна и линк да сложа.
Какво ще кажеш, точно като по наще влакове, нали.
panalov - специалист
n_a написа:
Не мога да я намаля :x ноооо мога да я махна и линк да сложа.
Какво ще кажеш, точно като по наще влакове, нали.
Имаш ЛС
  • 1
  • 2

Тема "Какво казанче за клекалото в тоалетната?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: