Здравейте ,титани на мисълта !
От изестно време чета форума и съм възхитен от способностите ни като нация - какво не прави ината .
Досега нямах нужда от помощ ,но сега съм се захванал с една трудна и неприятна задача за която се надявам да получа съвет от някой опитал същото.
Става въпрос за стена от бъдеща баня .Стената е към коридора на съседният апартамент и е уникално крива-зидана от 80 + "майстор"
с Итонг и хоросан.
Така или иначе нивелира показва близо 8 см разлика при вертикала до тавана .
Грундирах с дълбокопроникващ грунд Итонга,измазах няколко ръце Теракол изградих конструкция от профили захваната здраво за тавана и съседните стени с която отвесирах стената.
Ще използвам Аквапанел на Кнауф за самата стена .
Въпроса ми е - с какво да запълня въздушната междина зад Аквапанела л
Иска ми се по този начин да избегна дрънченето на кухо и да укрепя плоскостта отзад .
Кой материал е най подходящ предвид риска от евентуална влага ?
Благодаря ви предварително !
От изестно време чета форума и съм възхитен от способностите ни като нация - какво не прави ината .
Досега нямах нужда от помощ ,но сега съм се захванал с една трудна и неприятна задача за която се надявам да получа съвет от някой опитал същото.
Става въпрос за стена от бъдеща баня .Стената е към коридора на съседният апартамент и е уникално крива-зидана от 80 + "майстор"
с Итонг и хоросан.
Така или иначе нивелира показва близо 8 см разлика при вертикала до тавана .
Грундирах с дълбокопроникващ грунд Итонга,измазах няколко ръце Теракол изградих конструкция от профили захваната здраво за тавана и съседните стени с която отвесирах стената.
Ще използвам Аквапанел на Кнауф за самата стена .
Въпроса ми е - с какво да запълня въздушната междина зад Аквапанела л
Иска ми се по този начин да избегна дрънченето на кухо и да укрепя плоскостта отзад .
Кой материал е най подходящ предвид риска от евентуална влага ?
Благодаря ви предварително !