• 1
  • 2
Съвети от майстори за майстори. Полезни проспособления и инструменти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пп-ако съм дотегнал-извинете Странно.... изявление. Се си мислех, че чета тук по собствено желание.
Моля, цитирай си заданието, за да ти проведем проучвания на мес'на почва.
Стефан - майстор
dundurma написа:
... искат между 8 и 12000 лв :? :? :? :? :? .това нормално ли е........
Не знам дали е нормално. Нали знаеш, че не е луд тоя, който изяжда зелника, а тоя, който му го дава. За мен това са много пари. Все пак, тук е България, а не гробниците в гробището Пер ла Шез в Париж :?

Според мен, не големината на паметника определя уважението към починалите.
Последна промяна от Стефан на нед юни 14, 2009 1:03 pm, променено общо 1 път.
karamundi - специалист
много пари бе това не е нормално тия са луди :?
dundurma - специалист
Стефан написа:
dundurma написа:
... искат между 8 и 12000 лв :? :? :? :? :? .това нормално ли е........
Не знам дали е нормално. Нали знаеш, че не е луд тоя, който изяжда зелника, а тоя, който му го дава. За мен това са много пари. Все пак, тук е България, а не гробниците в гробището Пер ла Шез в Париж :?

Според мен, не големината на паметника определя уважението към починалите.
бат стефко,целта ми не е голям,а лесен за поддържане и добре излеждащ паметник,защото вече само това мога да направя :sad: :sad:
laki1968 - специалист
dundurma написа:
малееееееее ние бургазлии явно сме милионери.............за същата услуга в пловдив ми обявиха цена...............4500лв.ако някой има и други предложения за вида на камъка да казва.единственото ми условие е да не попива.

пп-ако съм дотегнал-извинете :prayer: :prayer: :prayer:
да ме прощаваш ама къв е проблема ако камъка попива -ще изстине ли,кво ли????
dundurma - специалист
laki1968 написа:
dundurma написа:
малееееееее ние бургазлии явно сме милионери.............за същата услуга в пловдив ми обявиха цена...............4500лв.ако някой има и други предложения за вида на камъка да казва.единственото ми условие е да не попива.

пп-ако съм дотегнал-извинете :prayer: :prayer: :prayer:
да ме прощаваш ама къв е проблема ако камъка попива -ще изстине ли,кво ли????
когато камъка ПИЕ се засича и няма изчистване-това е проблема
Deo-x - специалист
Какви са тия цени-4 500 до 12 000лв :shock: :? .Разбира се,че не е нормално,нали няма да ти правят виличка там.Има цени 1000 до 2000 лв,доколто съм чул,но зависи какви материали са.Най добре са мраморните плочки и мраморен паметник/сивите/,те са хитовите на пазара и да попиват,нали ще изсъкнат.И сложи отгоре с белите чакълчета,където е пръстта,заради тревите.
  • 1
  • 2

Тема "искам най-удачното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: