Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
danev_tr - специалист
Моя тъст се занимава със строителство и утре трябва да отиде да огледа обект на който трябва да се свалят и поставят тапети. Моля ви дайте някакви примерни цени на квадрат за да знае какво да говори.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Сваляне на тапет е неквалифициран труд и се плаща надник общ работник. Съответно си отнема малко или много време/труд според с какво е лепено. После грунд 1-2лв в зависимост от местните обичаи. Лепене на тапет не е на метър, а на ролка. В провинцията, качествено "скъпо" е 20лв. Подготовка на помещението, грунд и лепила са от стопанина, задължително след консултация с тапетаджията.
Тъст ти е поредният Майстор, май.
Един ник тук е професионален тапетаджия. Ако оправиш заглавието в посока да носи някаква информация...
danev_tr - специалист
Благодаря ти за отговора.
Между другото винаги се съм възхищавал от твоите компетентни отговори макар и до сега да съм чел само тези които се във сферата на дървообработването и мебелното производство. Той тъст ми направо си е майстор ( и без да е минал местния изпит) защото има златни ръце и отделя внимание на малките детайли.
sasooooooooo - "специалист"
Обърни внимание на
Един ник тук е професионален тапетаджия. Ако оправиш заглавието в посока да носи някаква информация...

Тема "спешно, цена за лепене на тапети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: