Мечтата на всяка домакиня
Здравейте, знам, че това сигурно е поредната тема за кухните, но ще съм Ви благодарна ако някой ми помогне. Предстои ми да си правя кухня. Ще се опитам да опиша възможно най-ясно какво искам. Не успявам да се справя с програмите за проектиране и се надявам на Вашата помощ. Кухнята, която мисля да поръчам е на буквата "Г" с размери 2,30/2,40м. От едната страна, която е 2,30 искам да сложа в началото хладилник-60 см., пералня-60 см, плот. След това идва ъглова мивка, след нея котлони за вграждане-четворка/ако намеря два на газ и два на ток/ и накрая висок шкаф, в който посредата ще е вградена фурната.
Предварително благодаря на тези които ще помогнат със скици или съвети!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
230-60(с уговорка) = 170 -60(пак с уговорка)=110
и на тези 110 (които реално са 95см) искаш и работен плот и мивка и 4 котлона?
Аз често проектирам и винаги по стария начин - лист, молив, линийка. Много помага някои неща да си изрежа от хартия и да си ги местя... хладилник и печка рядко си променят размерите...
Не си ме разбрал, на страната която е 2,30 са хладилник, пералня, плот и началото на ъгловата мивка, а на другата страна-2,40 идва края на ъгловата мивка, котлоните и фурната.
Daniela83 - напреднал
Защо не пробваш с програмите на кухни ално много лесно става визуализацията , а може и да си зададеш каквито размери искаш на шкафовете и др http://www.alno-bg.com/alno_planer.html
iolly_ - специалист
И помисли върху пералнята, защото при нас тя бее голям проблем, в смисъл такъв дали искаш да я пъхаш под плот и какъв ще е размера и.

Тема "Помощ за кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: