• 1
  • 2
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Pooh - майстор
Абе и аз не разбирам сюрреалисти и модернисти /даже не правя разлика между тях/, но това не пречи да се продават картини за маса пари ...
Всяко решение зависи от личното виждане, но не го прави по-малко уникално. Далеч съм от мисълта да обявявам гипсокартонаджийте за художници, но хора които измислят и изпълняват сложни фигури определено се приближават към тази категория. А аз съм си прост инДЖенер - предимно квадратни форми са ми в главата ;)
thecore - напреднал
Fortune написа:
thecore написа:
Според мен, гипскартона е изкуство и не би било лошо да се оценява като такова..

Браво..
Хайде сега пък изкуство! Колкото цимента е такъв сам по себе си. Но съм виждала изумителни неща направени с бетон, както и с гипскартон естествено.

Не може всеки таван да наречеш изкуство, все едно всяка картина да е шедьовър!
Май някой не чете добре или просто сме длъжни да кажем нещо? :?
Мисля , че много добре се изказах а ти сама се оплете в размишленията си за "Шедьоврите", които стават такива посредством някой вид изкуство..
Fortune - специалист
thecore написа:
Fortune написа:
thecore написа:
Според мен, гипскартона е изкуство и не би било лошо да се оценява като такова..

Браво..
Хайде сега пък изкуство! Колкото цимента е такъв сам по себе си. Но съм виждала изумителни неща направени с бетон, както и с гипскартон естествено.

Не може всеки таван да наречеш изкуство, все едно всяка картина да е шедьовър!
Май някой не чете добре или просто сме длъжни да кажем нещо? :?
Мисля , че много добре се изказах а ти сама се оплете в размишленията си за "Шедьоврите", които стават такива посредством някой вид изкуство..
Що тъй си мислиш, че съм се оплела?
Баш си те разбрах, просто закачка и чуство за хумор като отговор на пост : Гипсокартона е изкуство. :) Разбрах, че не си имал предвид гипсокартона като материал, че е изкуство, пояснявам обстоятелствено, защото май има нужда, може би съм пропуснала да сложа намигаща емотинка. ;)

Виж за това дали всеки таван с фигури, направен от гипскартон или нещо друго е изкуство, мнението ми си остава същото - не е. Та затова не мисля, че поста ми е само затова, че съм длъжна да кажа нещо.

Следя темата с интерес, поднесох искрени поздравления за смелото решение за плота и гърба в кухнята и за доброто изпълнение като цяло. В никакъв случай не омаловажавам труда, емоциите, средствата, които човек е вложил при изграждане на своя дом.

Всичко останало е въпрос на лично възприятие и вкус и затова е форум - да обменяме мнения, информация, за разтоварване ако щете.
  • 1
  • 2

Тема "готови" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: