Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pooh - майстор
simeonov_74 написа:
... нещо е станало.
Попил е латекса ... Ти грундира ли преди да боядисваш?
тонито е прав и за шпакловката в един ден - тя просто няма време да изсъхне. И доколкото 2-та ръка можеш да я направиш почти веднага след първата, за финиша се иска суха основа. Не написа как полагаш лентата - ако не е притисната хубаво може да се получи. Не написа с какво си шпакловал - има материали, които с времето дърпат много и или пука фугата, или се получава въздушен джоб под лентата. При липсата на грунд няма равна попиваемост на картон и шпаклована фуга и се получават дефекти. От претъркване на шпакловката върху лентата на късите страни /защото за разлика от фабричните фуги - там е повърхностно положена/, може също да се получи този дефект ...
Изобщо причини за дефекти има много - почвай да работиш по отсраняването.
тонито - специалист
99 г. немците изпращат факс до всички по големи фирми да кажат да не се правят фаски защото пукат..
pesho - специалист
тонито написа:
99 г. немците изпращат факс до всички по големи фирми да кажат да не се правят фаски защото пукат..
:supz: ..естественно "балъците" са ги пропуснали.. :stock2:
тонито - специалист
pesho написа:
тонито написа:
:supz: ..естественно "балъците" са ги пропуснали.. :stock2:
ами..за балъците незнам ама фестсрой не са го пропуснали,
п.с. гледам че си пловдивчанче и нема ме разбереш:)
pesho - специалист
Аха,майна ..,ама съм преподавал "кнауфаджилък" в Лондон и региона...коркам се с Pooh
Последна промяна от pesho на вт юни 16, 2009 12:01 am, променено общо 1 път.
svetliopi44 - Чирак...
Баси ролетките извадихте ... :lol:
pesho - специалист
svetliopi44 написа:
Баси ролетките извадихте ... :lol:
:-D ..друго мерят,а...
svetliopi44 - Чирак...
Ми не знам Пешо ... аз от картон не разбирам... :ops: ама поработвах на времето с един пич Ян Спенсър па той зе та ме ареса ... ужас... ма какво разбира той ...какво разбирам аз ...
pesho - специалист
..внимавай,рi44,че онея повечето са обратни.. :toimonster:
svetliopi44 - Чирак...
pesho написа:
..внимавай,рi44,че онея повечето са обратни.. :toimonster:

Хи хи ... тоя си беше свестен ..не е от модерните пък и много умен пущината ма щом беше личен архитект дизайнер на Радисон сигурно има защо ...виж там по може да има връзка... :wink:

Тема "Проблем с фугите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: