Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Pooh - майстор
pesho написа:
Аха,майна ,ама съм преподавал "кнауфаджиййство" в Лондон и региона...коркам се с Pooh
Ами те балъците от къде да знаят за професорската ти титла бре? Пък ето - факс си бил пускал, нищо не обаждаш ... О, премъдри ... да ти излизат сметките, да не ти пукат фугите, да ти се умножава инструмента - сега и у бъднините ... и да илядиш! Хайде сега отвори балъците и на другите факсове - стига все на час по лъжичка :wink:

/btw, тонито точно Rigips - фирмата представлявана от Фестстрой - имат manuel в който подробно се засяга точно скосяването на напречните кантове/
pesho - специалист
..100%..айдее ,изгорял си,майна...нали знаеш градацията-обикновен цензура-гей-дизайнер...Пък за архитектите знам-недостатъчно мъж за да е строител и недостатъчно обратен за да е дизайнер...ама Ян ,щом е вече архитект-дизайнер.. :-({|=
svetliopi44 - Чирак...
:lol: :lol: :lol: Тва ше го оставя без коментар ... не ме е..е какви са важното е че с мен са били точни ...нали тъй ... ма бая осрахме темата ...Такезооо идвай трии брат че тук си е.а мамата.... :razz:
pesho - специалист
Pooh,кефиш..от твоите уста в божиите уши..пък и обожавам да слушам оди за себе си.. :-D ..страшно сиго казал-да ти се тръща. :respekt: .пък обещавам следващия път да пращам факсове на всички.. :computer: :mod:
pesho - специалист
Айде лека нощ на всички,преди да заключат темата.!!
svetliopi44 - Чирак...
:abschied: Лека ...
alexb - специалист
чак сега се сетих какво е станало,лентата там където опира директно в/у хартията на гипскартона е изсъхнала по бързо отколкото на фаската, като е тръгнала фаската да съхне е започнала да прибира лентата нагоре но тъй като тя вече е била яко запекла и не се е поддала на опъване се е отлепила от фаската.

ако имаш възможност пипни фаската и леко я натисни ако хлътне значи проблема е ясен, но ако е твърдо :?
simeonov_74 - специалист
alexb написа:

ако имаш възможност пипни фаската и леко я натисни ако хлътне значи проблема е ясен, но ако е твърдо :?
Пипнах я и си е твърда.Просто седи като неизшкурена вкючително и с пръста като мина не се усеща само на лампата над огледалото си личи.Мисля че прибързах с шпакловката и не изчаках хубаво да изсъхне 1-вата ръка (като залепих лентата) и отам ми е проблема.След като не се прави фаска няма ли по голям риск да пукне или по точно как продцедирате?Със сигурност ще ме оплювате, но 1-ва и 2-ра ръка ги правя с гипсово лепило и не съм сигурен дали е от това понеже фабричният си е перфектен,а и до сега не съм имал никакви проблеми,но кой знае.
alexb - специалист
това отива в графа "досиетата x", лепило на боро ли ползваш?
leonardo_vd - модератор
alexb написа:
това отива в графа "досиетата x", лепило на боро ли ползваш?
Не отива в досиета ЗАКЛЮЧЕНИ ама завинаги. И след някой ден я трия.
Вие не се спирате да серете наляво и надясно.
50% от мненията в раздела са СПАМ. Айде земете с в ръце. Щот нямам толкова време да трия всички постове и да не замине някоя сносна тема заради селски пост.
ПУХ, а ти се успокой малко.

Тема "Проблем с фугите" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: