Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
panalov - специалист
Някой преинсталирал ли си е софтуера на телефона.Става въпрос конкретно за Нокия от сайта им.
Имали някакъв ефект от това или не си заслужава .
Съществува ли риск да се скапе телефона.
asinka - специалист
Правила съм го, но с малко резерви.
Не съм софтуерен специалист.
Носила съм го и в глобул-Германос, от където е закупен-преинсталираха го и ми го върнаха след 24 часа, като ми дадоха техен служебен апарат, който да ползвам през това време.
Перфектна работа, а не ми струваше и стотинка!
panalov - специалист
asinka написа:
Правила съм го, но с малко резерви.
Не съм софтуерен специалист.
Носила съм го и в глобул-Германос, от където е закупен-преинсталираха го и ми го върнаха след 24 часа, като ми дадоха техен служебен апарат, който да ползвам през това време.
Перфектна работа, а не ми струваше и стотинка!
Имах предвид да си го преинсталирам сам от сайта на Нокия.
А променили си интерфейса на телефона -нови приложения например имаше ли

http://translate.google.com/translate?u ... 1&ie=utf-8

Ето за това става въпрос.

P.C.Объркал съм раздела ,моля модераторите да преместят темата. :) [/quote]
Последна промяна от panalov на вт юни 16, 2009 1:25 pm, променено общо 1 път.
asinka - специалист
Така.Преинсталирахме на съпруга неговият телефон от сайта, той е с 6300.
Там няма кой знае какво да се очаква и да се променя.
Нямаше нови приложения и като последствие.
А моят е 6210 със симбиан,

Исках да се преинсталира, защото започна да забива и трудно отваряше файловете.
След като ми го направиха в германос, се оправи.
Нищо ново нямаше по него, но може причината да е и в липсва по това време на нови приложения, знам ли?!
montoya - майстор
Телефона трябва да е вързан с компютъра посредством кабел с Nokia_PC_Suite в режим при връзката PC_Suite, от сайта на нокия се сваля Nokia SoftwareUpdaterSetup, самата програма предлага да се направи бекъп на телефона, след което обновяването започва. Сваля си софтуера и си го качва, рестартира телефона и е готово.
Като обновявах моята нокия Н73МЕ имаше по - нова версия на софтуера, но не и нови приложения, но като че ли се подобри бързината на работа на телефона, ако не друго поне камерата сработва доста по - бързо от преди.
Има една особеност с езиковия интерфейс на новия софтуер обаче. За някой телефони новия софтуер е само с меню на английски език, което също има лек - намираш си отнякъде програмата phoenix 2008 и във тая тема код за твоя модел нокия за български http://www.all4smartphone.com/forum/vie ... hp?t=19223
С тези кодове телефона търси софтуер с българско меню. Във форума който ти дадох, може да намериш подробно описание за твоя модел телефон, относно ъпдейта на софтуера и всичко останало. :prost:
panalov - специалист
Благодаря montoya за изчерпателния отговор :partyman:

Тема "Преинсталиране на софтуер-Нокия" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: