• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Стефан - майстор
Май ще става вакханалия. Вече виждам заключени теми. А колко беше нормално без правоверни :lol:

mod.edit:leonardo_vd...Стефане, айде кат не ти искат мнението да не се обаждаш. Твоето сега е чист СПАМ. Да следващи заключени няма да има, лично аз ще ги трия. Както и постове като тоя.
Matchless - специалист
Маа му и кашон:)Не го изяснихме, за едни и същи неща дълбаем,дълбаем и накрая пак мъгла...и тей до другата тема:)Чак ме мързи да го коментирам вече тоз пустия картон.
Pooh - майстор
Ми тя темата не е толкова за коментиране на гипсокартона, колкото за OFFtopic и "нови" технологии ;)
btw, видяхте ли стената без UW към тавана? Ето това си е ТЕХНОЛОГИЧЕН ГЕНИИ :lol:
dechoоо - специалист
Pooh написа:
Ми тя темата не е толкова за коментиране на гипсокартона, колкото за OFFtopic и "нови" технологии ;)
btw, видяхте ли стената без UW към тавана? Ето това си е ТЕХНОЛОГИЧЕН ГЕНИИ :lol:
Ама нали ти газах бре...тавана ще ги окрепи!

:? МАЙ
Pooh - майстор
Ама разбира се ... а тавана ще се крепи на стените ... и така ще си се носят :lol:
Дай и тук снимките да се посмее народа ;)
dechoоо - специалист
Ето... :?

Прикачен файл

снимка1579 [640x480].jpg
снимка1579 [640x480].jpg (31.69 KиБ) Видяна 3915 пъти

Прикачен файл

снимка1580 [640x480].jpg
снимка1580 [640x480].jpg (29.13 KиБ) Видяна 3915 пъти

Прикачен файл

снимка1581 [640x480].jpg
снимка1581 [640x480].jpg (22.74 KиБ) Видяна 3915 пъти

Прикачен файл

снимка1582 [640x480].jpg
снимка1582 [640x480].jpg (35.44 KиБ) Видяна 3915 пъти
sasooooooooo - "специалист"
Защо се чудите? На всякъде слагат предстенни обшивки без УДта на тавана :!:. Дето вика Дечо - тавана ще го крепи :lol:
Pooh - майстор
Абе с предстенната е друго - можеш да сложиш окачвач на педя от тавана и пак ще го укрепи, но стена ... ще си се люлее, каквото и да се прави като таван - все тая.
dechoоо - специалист
Абе предстенна е едно...с по високо вдигнат последен окачвач,еди ела става :-D Ама това...и още се чудя как са задържали профилите(CW)за да изправят картона :?
Matchless - специалист
Е те хората май са се опитали да направят шатра от гк.:)
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Сладки приказки и раздумки за неща свързани с ГК." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: