• 1
  • 2
Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
rockwall - майстор
Кабелната (няма да им казвам името, защото не заслужават) спряха преди мeсец Discovery Channel и Animal Planet, а това бяха двете неща, които имаха поне малко смисъл и възпитателен/образУУвателен ефект от цялата пародия на ТВ, която тече нонстоп.

Търся практично решение за този проблем затова пускам темата тук.

Попрочетох по форумите много мнения и съм съгласен че дори тези два канала в последно време се комерсиализираха, но от тях поне все още може да се научи нещо.
Илиян Илиев™ - майстор
Решението е булсатком или айтиви партнер.
rockwall - майстор
само че тези мяй нямат интернет пакет
zoro1 - специалист
A да не би кабелния интернет да е интернет?
Иначе Илиян Илиев™ е прав,само малк оповече парички ти трябват първоначално ,ако искаш повече ТВ-та да пуснеш
Илиян Илиев™ - майстор
Интернет доставчици има всякакви. Не е задължително нета и телевизията да са от един доставчик. :wink: Поне съм останал с впечатлението, че в България има голям избор. :? В Италия, ако искаш нет си задължен да си вкараш домашен телефон, а това напомпва месечната сметка поне двойно. :evil:
zoro1 - специалист
За интернета много зависи къде живееш,ако си в София избор бол/е зависи в кой квартал живееш/ само НЕ БТК.....,виж вече на други места БТК са водещи...и се почва една борба с техните "администратори"
bager - специалист
Не си написал в кой град живееш. Ако си в София, най-добрият вариант за момента е Булсат ком за TV и Мегалан за интернет. Скоро( а може и да не е толкова скоро) Мегалан ще пускат и телевизия по техните кабели, поне така ми казаха.
zmeios - специалист
Аз съм на кабелна към NET1 и те ги носят тия канали. Не знам дали се канят да ги спират, де.
rockwall - майстор
проблемът е
че в последния ремонт това лято вкарах всичко в стените и сега не искам някой да ми дупчи отгоре а да ползва кабелите, които са изведени до всеки тв и до РСто

така че ще трябва да е ТВ+интернет
Илиян Илиев™ - майстор
Ми то за това като се прави ел инстал се опъват гофрета та като се получи нещо непредвидено се тегли ненужния кабел и се вкарва нов.

Даже на две места съм виждал и резервно гофре по желание на клиента. :shock:
  • 1
  • 2

Тема "КАБЕЛ - ИНТЕРНЕТ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: