Ел. инструментите. Консумативи.
Теди - специалист
https://www.dualsaw.com/?cid=637442

http://www.youtube.com/watch?v=nr7SkiBJI3w

За профитата ще ни върши перфектна работа бих искал да си взема.
housedoktor - майстор
Не ме впечатлява нещо..Не съм привърженик на инструменти а ла "д-р Ливайн" Спомням си преди години руснаците създадоха хибрид между окопна лопатка и миномет.Та за него казваха,че копае като миномет и стреля като лопата... :lol:
Последна промяна от housedoktor на ср юни 17, 2009 8:08 pm, променено общо 1 път.
Huhavela - специалист
Машината е супер,но тук не съм я виждал/за съжаление/.
rolls - специалист
Виждал съм такова на марката FERM в магазин в Шумен. Нещо не ме впечатли особено. И с тия дискове тип "универсални" ... Пак имаше такъв втори пластмасов предпазител.
Абе нали се сещаш, че ако беше практично нямаше да е с поръчка тип Хоум-шопинг, а щеше да го има и под марка Бош или Макита ...

P.S. - сега видях, че в комплекта има и lubricating sticks - пръчки смазка - да ти помогнат да си го завреш в г**а, като усетиш, че си се отикал ... :-D :-D :-D
Теди - специалист
Това си е ъглошлайф с два обратно въртящи се диска.Рекламата тв шоп не говори добре за машинката иначе, ако така работи като на клиповете ще е безцена.
griffin - майстор
Дори и да го има доколкото знам на дисковете с карбидни пластини няма да им се отрази добре рязането на стомана :-) и ще трябва много често да ги заточваш от където покупката ще се обезмисли.
А и друг недостатък който забелязвам е че сряза е доста дебел ако дисковете са по 2,6 мм както е на циркулярите сряза е 5мм дебел което бая ще натовари машинката.

Не шипват до България гадовете иначе не изглежда скъпо :-)
housedoktor - майстор
Освен това ,няма паралелен водач,за да се използва като пълноценен циркуляр,с рязане на ламинирани плоскости ще чупи и от двете страни.Навярно е удобно,но само като помощен инструмент
EmoZ - специалист
Не знам дали тоя инструмент е читав, но пък има едно невероятно качество (по условие) - няма реактивен момент в шпиндела- също като съосните хеликоптери, а и реакцията в среза му е уравновесена - интересно е да се барне таквоз, ей така за експириънс.

Успех.

Тема "Това чудо дали го има по магазините?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: