• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
svetliopi44 - Чирак...
:)
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:58 am, променено общо 1 път.
Spokoiniq - майстор
Вайспрофил, без перваз, наравно със шпакловката...мъка брат.С първия конденз по джама, а то ЩЕ има, са ти се срали на труда...язък.
Deo-x - специалист
svetliopi44,завършех ли е вече банята,та да видим снимките в завършен вид,интересен ми е :-D :)
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:59 am, променено общо 1 път.
Deo-x - специалист
Упс,тоалетна де,извинявай :roll:
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 9:59 am, променено общо 1 път.
Илиян Илиев™ - майстор
Баце, нема провокация. Просто показах уважение, като споменах, че има какво да уча от теб.

А това, че съм казал, че и ти има какво да учиш от мен означава, че аз работя с материали с каквито ти едва ли си работил(демек с десетината марки, с които аз съм работил само една си заслужава и за това не смятам, че в България има марка със същите свойства и качества, но дано да греша).

п.п. Самите ръбохранители са удобство както за мазача така и за клиента. За мазача няма да обяснявам какво е удобството. За клента удобството се състои в това, че след време при удар в ръба(все някога ще се случи) няма да се отчупи парче, а ще се получи едва забележима вдлъбнатина, която при желание лесно може да се запълни с това с което шпакловат картонаджиите.
svetliopi44 - Чирак...
svetliopi44 - Чирак...
Последна промяна от svetliopi44 на пет ное 13, 2009 10:00 am, променено общо 1 път.
кака Лара - специалист
ох, че хубаво червено :-D
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "....." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: