Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
майната - напреднал
Здравеяте
Налага ми се да монтирам седало със вертикално(долно) оттичане.
Оставили са ми тръбата за канализацията стръчаща от пода поне на 25 см в огромен кратер.
Хайде него ще видя как да го запълня , но това ще е първото такова седало с вертикарно оттичане което ще монтирам и затова използвам възможността да питам патилите вече за някакви тънкости при монтажа.
На теория изглежда лесно -но ....
Как най-добре да се съединят изхода на дъното на седалото и канализационната тръба за да не тече
Очевидно няма място за мека връзка !
Благодаря предварително за всеки съветл
rulom - модератор
Това е което ти трябва.Режеш тръбата наравно с плочките или пода и ползваш този тип маншони.

Изображение
svetliopi44 - Чирак...
Тъй,тъй , но внимавай ако слагаш от S образния че се нагъва кофти и няма как да видиш ...
Spokoiniq - майстор
svetliopi44 написа:
Тъй,тъй , но внимавай ако слагаш от S образния че се нагъва кофти и няма как да видиш ...
течно сапунчеее :)
vesel - специалист
Аз моноблока го налузих без маншон на PVC тръбата, като сложих и силикон. Ако тръбата стърчи достатъчно влиза плътно около керамиката. Стори ми се, че маншона много намалява диаметъра на отвора и се затруднява оттичането.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Направил си грешка, но да се надяваме, че си сложил силоконче и по целия долен ръб.
vesel - специалист
Ако имаш предвид миризмите от канализацията, да, има предостатъчно силикон и по долния ръб :-D
Вече трети месец няма проблем
Spokoiniq - майстор
vesel написа:
Аз моноблока го налузих без маншон на PVC тръбата, като сложих и силикон. Ако тръбата стърчи достатъчно влиза плътно около керамиката. Стори ми се, че маншона много намалява диаметъра на отвора и се затруднява оттичането.
Те говнцата и без тва правят S в самата чиния, а и ти не си слон, така че размера в случая не е от значение, 100мм остава вътрешно, предостатъчно.

Тема "Вертикално оттичане -монтаж" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: