• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
stefan_gb - специалист
Със сигорност много хора чакат да погледнат сътвореното от The_FAN :)
И не мисля че изглежда като спалнята на Дат Веидър и едва ли цветовата гама ще е такава като на проекта......
Стефан - майстор
stefan_gb написа:
Със сигорност много хора чакат да погледнат сътвореното от The_FAN :)
И не мисля че изглежда като спалнята на Дат Веидър и едва ли цветовата гама ще е такава като на проекта......
Не разбирам защо се започва с някакъв проект, а не с реални снимки. Май се досещам, че още няма такива :?

Както виждам, прокрадва се съвсем лека критика още за проекта. Аз също не съм от мераклиите за подобни изпълнения. Колкото и красиви да ги изкарвате. Доста екстравагантно ми изглежда. Съжалявам. Възможно е реалното изпълнение да е друго.
velsi - Почетен майстор
Айде стига дрънка глупости бре! Нямаш ли си друга работа?! Още в първия пост има линк към реалните снимки. Ама кой да чете. Нали трябва да се бълва непрекъснато за всичко и по адрес на всеки. Отивай ти в www.deeba.eu/forum/ Ама и там не вярвам да те изтърпят дълго.
Стефан - майстор
velsi,
В тоя форум не отварям никакви линкове и препратки. Нямам представа защо, но когато отворя нещо друго, програмата ме изхвърля. Чистил съм и бисквитки, и всичко друго съм правил, но не се оправя. Напълно вероятно е причината да е при мен, но не знам каква е тя. Проблема се проявява само в тоя форум.
The_FAN - специалист
Spokoiniq написа:
Изглежда футуристично, но за квадратурите които виждам ще е зверски претрупано и ще теснее.Мое мнение де, вие си решавате.
Всъщност, понеже вече е готово - не теснее хич. Хола е 35 кв.м. а слизането на всички нива на тавана е общо 11 см. Това тук са снимки на проектите - изпълнението е на сайта ни.
Стефан написа:
А аз искам да видя снимки от реалното изпълнение. А не компютърни анимации.
На обекта ли да те заведа или не си прочел нищо от това, което съм написал в началото на темата ? Или си в обичайното си месечно неразположение?!?! Така ти се зарадвах като реши да зарежеш спама на Трифон Зарезан...ама ти минава бързо :)
MASTER написа:
Наистина е нестандартно, но на мен малко ми напомня на командния център на Дарт Вейдър. Wink

Респект за виждането, но на мен ми се струва, че дома е място където трябва да е по скоро уютно, дори с риск да изглежда стандартно.
Така е. Но това не е нашият дом а на клиентите ни. Само за хола имахме 5 коренно различни варианта.... въпрос на лично виждане е.
dechoоо написа:
А с коя програма са направени проектите?
Google SketchUp 7

sasooooooooo, stefan_gb - благодаря за подкрепата. Трудно се мислят такива проекти, а се правят още по-трудно. Не се срещат често, та за това го споделих. И аз си мисля че домовете ни не трябва да са кутийки - малки, стандартни и еднакви :) :lol: :lol:
Стефан - майстор
The_FAN,
Престраших се, и отворих снимките. Е, програмата отново ме изхвърли, но ги разгледах всички.

И преди казах, че не предпочитам в дома си такива неща. Но никъде не съм казал, че не ми харесва изпълнението ти. Напротив, направено и много добре. Браво! Но всеки клиент има право на собствен вкус. Не ми се сърди. Това е похвала от мен, не е критика.
Pooh - майстор
The_FAN написа:
Не се срещат често, та за това го споделих. И аз си мисля че домовете ни не трябва да са кутийки - малки, стандартни и еднакви :) :lol: :lol:
Най-искренни поздравления за изпълнението - толкова въртели рядко се събират и на 4 апартамента по принцип. Съгласен и с тезата за индивидуалност на жилището, но ... колега, не мислиш ли, че тук малко се е прекалило с индивидуалност? Всъщност, съдейки по мнението ти и ти май го виждаш претрупано, но желанията на клиента са закон. Имам само едно питане и то не е точно за картона... светещите маркучи, тайна ли е от къде ги взимаш - винаги съм се радвал на изпълненията ти със скрито и ми писна от луминисценти ;)
luchito - специалист
Кажи ми цена за всичко,може и на лс.
rulom - модератор
Кой малоумник е монтирал 2 бр, ел табла, при това за открит монтаж :? и по средата на коридора :shock:

Разгледах сайта, всичко е станало много добре, но имам малко забележки от моя гледна точка(без да съм проектант).
Луничките стават не за осветление, а за подчертаване на отделни детайли.В тази връзка смятам, че таванните луни са излишно много и убиват ефекта от фигурите по тавана.
Осветлението за една стая трябва така да се проектира, че да не обособява отделни зони, а да разпръсква равномерна светлина.Всяка заигравка с контраст върху отделни участъци в помещение товари очите.
Пак повтарям, че това си е мое мнение, ама щом хората са доволни, значи всичко е наред.....може пък аз да не съм прав :wink:
Последна промяна от rulom на нед юни 21, 2009 7:01 pm, променено общо 1 път.
Matchless - специалист
Изпълнението за мен поне е перфектно.Особено с тея въртели и монтажа и шпакловката са много добре.Но и на мен ми се срува малко претруфено.Много добре изглежда и е красиво, но на снимка или да им отида на гости:).Според мен и трудно ще се поддържа и малко е непрактично за живеене.Дарт вейдър не, но по-скоро семейство Джетсън.Поздравления и от мен за перфектната работа.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 9

Тема "Интериор на апартамент" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: