• 1
  • 2
Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
todor_velikov - специалист
има ли такива казанчета при които улуците влизат един до друг ,а не един срещу друг?
досега на 2 места ми казват че няма ,дали да продължавам да търся?
Последна промяна от todor_velikov на пон юни 22, 2009 6:53 am, променено общо 1 път.
pac_ - специалист
Повече от сигурен Съм ,че няма! По-добре Си намери майстор-тенекеджия ,който знае какво да прави.Или поне питай го за съвет!!!Не Си губи времето в напразно търсене по магазините!В повечето случаси там хората не могат или не искат да Ти помогнат!Намери майстор,но от старите(пенсионер)-има все още живи и добри(а и не Ти дерат кожата)!!!Успех в търсенето!!! ;-)
pac_ - специалист
А,ако не намериш има и друг вариант-отиваш в "BauMax"или подобен голям магазин и търсиш там.Има една фирма BG ,която произвежда улуци и всичко около отводняване на покриви(забравих и името-"Devorex" или подобно),убягва Ми в момента.Имам тяхна брощура но в момента не я намирам.Айде! Имаш късмет!Ето адреса:http://www.devorex.com/Имат всичко и с техните продукти се работи много лесно(упражнение за ватмани)!Разгледай,може да Ти дойде някаква по-добра идея!Успех!
благодаря,гледал съм и PVC улуците ,и другите безшевни ,обааче не става защото ще ги слагам на една тераса отдолу на плочата ,и скобите няма как да се захванат(тия се коват на челните дъски) :hot2:
pac_ - специалист
Бъркаш!!!Има и за тях скоби които се коват като за обикновен улук.Има скоба с права шина,има и с шина усукана на 90градуса!!!Така,че ще станат!Отиди и погледни!Не Се отказвай предварително!!!Или по-точно:от проспекта на "Deorex" Ти трябва позиция 7(хоризонтална метална планка)има и поз.8(вертикална мет. планка).Отвори ги тез очи и виж!Много лесно даваш назад! http://www.devorex.com/products_list_pe ... ystem_id=3
За това Ти пратих адреса,ама май някой не е гледал внимателно.Айде пак погледни и може да има решение за твойта задача.Успех!!! ;-)

P.S:Виж позиция 10-утка.Снея можеш да събереш 2 тръби в една и готово!

----------------------------------------------------------------------------

"Който няма желание за нещо,търси причината а който има,намира начина"
верно има :headbash: обаче сега като гледам и цените не са много високи ,обаче планката + скобата 5 лв ,20 скоби ми трябват по 5 лв ,100 лв само за скоби :shock:
а имам за мет.улуци скоби ,и такова казанче няма каквото аз търся с такъв принцип -на ъгъла под 90 градуса да се събират 2 улука и отам директно да се изтича водата!
благодаря все пак за съвета :)
Стефан - майстор
А нямаш ли по-мощен поялник, малко киселина, малко калай, и малко фантазия и въображение? Повикай НЕВОЛЯТА :lol: Имаше такава приказка преди доста време.
с горелка ги правя обаче киселина не мога да намеря ,и с тоя нишадър е трудно
Стефан - майстор
Гасена солна киселина. Ти сериозно ли?
да,тука в софия ходих до 2 фирми,и ми искат регистрация на фирма,която да се занимава с киселини,за какво се използва и т.н.може би поради зачестилите случай на заливане на хора с киселини и са затегнали контрола :ka:
  • 1
  • 2

Тема "казанче за поцинкованите улуци" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: