• 1
  • 2
Монтаж, топло и звукоизолации.
Как може и трябва да бъде монтиран картона около климатика, който е ъглов и взема въздух отдолу.
Предстенната обшивка е 5см.
EDI - майстор
Машината трябва да се монтира наново върху обшивката.Не, че не може и да се обгради, но не е препоръчително по много причини.
EDI написа:
Машината трябва да се монтира наново върху обшивката.Не, че не може и да се обгради, но не е препоръчително по много причини.
Благодаря за бързия отговор на EDI

И аз го знам това ама все пак, ако по ред причини не може да се направи нов монтаж?
EDI - майстор
Ами тогава нито обшивката ще е цяла, нито машината ще е свободно достъпна.Няма начин да не може - сваля се вътрешното тяло, като се развият гайките на тръбите към вътрешното тяло.
EDI написа:
Ами тогава нито обшивката ще е цяла, нито машината ще е свободно достъпна.Няма начин да не може - сваля се вътрешното тяло, като се развият гайките на тръбите към вътрешното тяло.
Благодарен съм но не това ме интересува!
Pooh - майстор
Тогава обръщаш картона около климатика, а отдолу го правиш под наклон, за да има достъп на въздух и готово.
Pooh написа:
Тогава обръщаш картона около климатика, а отдолу го правиш под наклон, за да има достъп на въздух и готово.
Благодаря на Pooh!
И аз си мислех така да го направя(под наклон и да го зануля към климатика)
EDI - майстор
Когато дойде време да го махаш, как ще стане с дупката на стената.......
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
EDI написа:
Когато дойде време да го махаш, как ще стане с дупката на стената.......
Лесно.
Благодаря на всички но взех решение кое как да направя.

А, поповод махането, ако не можеш да направиш с гипсокартон една дупка 80/40 то....
  • 1
  • 2

Тема "Помощ за гипсокартон около Климатик!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: