Всичко за дърводелството
bogomilZ - специалист
търся идея за дизайн на входна врата от масив - чам, дъб .... - къщата е на село, но е в съвременен стил. До входа има навес с маса от дъб и пейки и голямо барбекю - при първа възможност ще направя и снимки.
Хайде пролетарии от София, Русе, Лом и Козлодуй ..... - предлагайте снимки да направим заедно нещо различно от четири дъски!
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Къщите в съвременен стил са с певеце врати.
Казвам, да дадеш снимка на обекта, че то тъй можем да си умуване...
bogomilZ - специалист
там не става ПВЦ - всичката дограма си е дървена - нали написах, че ще дигна снимки само да ги направя
rulom - модератор
Ако искаш нещо различно направи вратата двойна и летяща, като в каубойски бар :wink: може и такава , като тази на снимката да сложиш, пак е оригинално
Изображение

А иначе с мостри на дървени врати не разполагаме, тъй като това не ни е основна дейност.Виж при някой дърводелец, трябва да имат мостри.
Също така и ровене в нета му е майката....както казва n_a : Гугъл знае всичко :cool:
Успех и покажи какво си намерил :wink:
bogomilZ - специалист
rulom написа:
Ако искаш нещо различно направи вратата двойна и летяща, като в каубойски бар :wink: може и такава , като тази на снимката да сложиш, пак е оригинално
Изображение

А иначе с мостри на дървени врати не разполагаме, тъй като това не ни е основна дейност.Виж при някой дърводелец, трябва да имат мостри.
Също така и ровене в нета му е майката....както казва n_a : Гугъл знае всичко :cool:
Успех и покажи какво си намерил :wink:
ще питам клиента дали харесва каубойските, но се притеснявам да не му духа зимата, защото сме все пак в северни географски широчини
сега сериозно - аз рових в нета - но там паказват или метални или мдф
вероятно вратата ще бъде с таблети просто исках да споделим аранжиране - някой ако е правил или са му правили - идея имам, но искам да я доработя - разбира се и да може да се изработи в наличната екипировка (някой вероятно ще ме прати за фрезоване на CNC)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Еее ама ти...! Дай си идеята, да доработваме. То сега, какво, ти си мислиш, "ние" тука да работим. Или си изпълнител или си дизайнер. Напъни се.
bogomilZ - специалист
n_a написа:
Еее ама ти...! Дай си идеята, да доработваме. То сега, какво, ти си мислиш, "ние" тука да работим. Или си изпълнител или си дизайнер. Напъни се.
напъвам се

Прикачен файл

masiv3small.jpg
masiv3small.jpg (53.97 KиБ) Видяна 7109 пъти

Прикачен файл

036.jpg
036.jpg (21.21 KиБ) Видяна 7109 пъти
shadowman - майстор
Втората снимка според мен в врата "Анатолия" (така им казвеме тук). Тоест обикновенна врата с чамова рамка + малко картон на квадратчета за пълнеж. Отпред и отзад се лепят на преса мдф-ени платна с някаква форма който се боядисват по желание. Първата снимка според мен не е масив а пак като долната, но мдф-а е плътен и по-дебел върху който е играло оберфреза. Демек искам да кажа, че не са много-много за външна врата.
bogomilZ - специалист
shadowman написа:
Втората снимка според мен в врата "Анатолия" (така им казвеме тук). Тоест обикновенна врата с чамова рамка + малко картон на квадратчета за пълнеж. Отпред и отзад се лепят на преса мдф-ени платна с някаква форма който се боядисват по желание. Първата снимка според мен не е масив а пак като долната, но мдф-а е плътен и по-дебел върху който е играло оберфреза. Демек искам да кажа, че не са много-много за външна врата.
снимките наистина са от нета сваляни - от фирма произвеждаща врати - колко хора са си купили такива врати неподходящи за външни и след това ги гледат как се деформират от атмосферни влияния
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Сега ще се изкажа като Емералд (не ме замеряйте, моля)
Тези двете врати които си постнал, са в съвсем различни стилове. Не разбрах какъв стил е къщата, та да съобразим вратата с нея. Нооо разбрах, че това няма значение.
И още нещо. Пазарът е пълен с Такива врати. Най-различни дизайни. Защо ви е да се мъчите да измисляте нов дизайн? Достатъчно време ще ви отнеме да изеберете от начлините. Изберете, копирайте и изработете от дърво.

Тема "Входна врата от масив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: