Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Spokoiniq - майстор
Виждал съм провиснали врати и от пвц и от алуминий,не съм фен на нито едно от двете, а ти за какво мрънкяш?
MASTER - специалист
A, за нищо :-D

Аз и блъснати коли от всички марки съм виждал, ама това е от кофти шофьори,не от кофти производители.

Висванвто на вратите явно не зависи от какво са направени,и тежината на пълнежа вътре, а зависи от това кой си е оставил ръцете при монтажа.

А за разпъването - намери две крила - едно от ПВЦ, и едно от Алуминий, и се обади, да дойда да видим кое и колко точно може да се разпъва.

И след това чак давай мнения по тези въпроси.
vidrata - специален-специалист
Абе МАСТЕР имах предвид , че може и дървена и каквато ти душа сака.
А ти като много знаеш що не помогна на човека с мнение ами се занимаваш с нас аматьорите????
Толкоз баба знае толкова си бае.
MASTER - специалист
Е какво да казвам аз, като ако си направи труда да звънне в която и да е фирма ще кажат да си сложи алуминиева.

Предвид свойствата си и цените си ПВЦ вратите са вариант само за входни и не се използват за интериорни.
EmoZ - специалист
MASTER написа:
Е какво да казвам аз, като ако си направи труда да звънне в която и да е фирма ще кажат да си сложи алуминиева.

Предвид свойствата си и цените си ПВЦ вратите са вариант само за входни и не се използват за интериорни.
Стига бе! :)
MASTER - специалист
Е да каже vidrata на колко бани дето е лепил плочки е имало ПВЦ врати

Защото аз за 12 години ПВЦ врата на баня не съм слагал
vidrata - специален-специалист
Мастер щот съм пич ще си призная честно , че не съм виждал. :? :?

Но това не означава , че няма.Аз колко бани съм виждал 100-200 :lol: :lol: :lol: .
velsi - Почетен майстор
Това, на тераса ви, през което излизате и си мислите, че е ПВЦ врата е всъщност прозорец с размерите на врата. Истинската ПВЦ врата (с крило за врата) може да се види по фасадите на някои магазини. Крилото е доста широко, масивно и тежко. На всичко отгоре излиза и доста по-скъпо. Такова нещо наистина не е подходящо за употреба като вътрешна интериорна врата. Още по-малко пък за баня, където ширината на отвора е по-малка от нормалната.
strelec - специалист
Привет, на всички колеги! При основния ремонт на банята, (който сам си направих ползвайки съвети от съфорумците, за което съм мн. благодарен) ми монтираха алуминиева врата с огледало от вън, а вътре бяла. Та въпросната врата като я отварям, или затварям при започването на движението се чува едно чаткане от пантите. Пръсках ги пред монтажниците с WD40, но няма ефект. Казаха, че било добре, ама не е и ме дразни. Имате ли някаква идея как да се оправи? На някой случвало ли му се е подобно нещо, или само при мен е така.
ribnikolaevi - майстор
Кажи коя фирма ти я прави, да не се набута и още някой.

Тема "каква врата да сложа на банята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: