• 1
  • 2
Мечтата на всяка домакиня
shadowman - майстор
Имам задачата да намеря и купя (евентуално) механизъм за врати които се отварят като на автобусите, първо вратата се издърпва напред а после отива встрани. За ся съм питал в Блум и Грас, но нямат, някъде другаде да питам (освен в Хефиле и Тека). Имало го на мостра в магазините на Маринели обаче и да го видя няма да ми го продадат.
bisplus - специалист
Такъв механизъм има но се използва, зада се отваря вратата на горе а не встрани. КЕНТ предлагат такъв механизъм казва се "ножица за успоредно повдигаща врата"
shadowman - майстор
Ето го на Блум http://www.blum.com/bg/bg/01/10/30/index.php. Знам ги че има такива ама ми казаха, че има наобратно... ще видим.
iveliks - специалист
колега в Кент има точно такъв м-м при отваряне на вратите на гардероб едната минава напред и след това в страни използвай го става добре а такъв има и Каме ,Продиз и Хетих
shadowman - майстор
Имам каталог на Каме, ще видя там, ще звънна и на хефиле-то.
Spokoiniq - майстор
И докладвай цени, че послендо в Кент ми обявиха 900 кинта за малкия комплект механизми и сума ти време чакане за поръчка и се отказах.Иначе тва си е наричания от дограмаджиите "фолксваген",.а е страхотно с това отваряне за гардероб например, играх си половин час в Кент с него, уникално е.
sasooooooooo - "специалист"
Spokoiniq написа:
... 900 кинта за малкия комплект механизми ....
:shock: :shock: :shock: Аз за толкова спалнята ще си направя!!!
Тея не са в ред :irre2: :irre2::irre2:
Spokoiniq - майстор
Са, са :lol: никой друг не го предлага засега, така че цената е за уникат бутиков :)
velsi - Почетен майстор
И накрая ще се окаже, че е нещо достатъчно просто, за да се изработи. Но вие обичате да купувате... Колкото по-скъпо - по-добре.
trevora - специалист
Салекс го предлагат,механизма е на Саличе,но незнам ,мисля че имат магазини само в София и Бургас.
  • 1
  • 2

Тема "Механичен въпрос за врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: