rulom написа:Дундурме, не давай евтини идеи със съмнителни последствияевтино е и действа-повярвай и на мен лаика

rulom написа:Дундурме, не давай евтини идеи със съмнителни последствияевтино е и действа-повярвай и на мен лаика
dundurma написа:там където минават вертикалните щрангове,там би трябвало да е водомера,а отвора е ревизията,закрит с пластмасов капак или плочкаДа, така е, проверих, водомерите са вкарани в колона, която е куха и в която освен щранговете има и една голяма оранжева тръба. Но не знам дали това е комина или мръсния канал. Май е второто... Ще питам майсторите.
lenko71 написа:Чакай малко сега, ти нямаш и оставен отвор за вентилатора така ли? Ако е така значи за тази цел се ползва самата шахта и по-добре не пипай капака на водомерите (а оранжевата тръба е мръсния канал).Не, абсолютно плътно се затваря вратата, има и праг, защото се отваря навън, така че абсурд отдолу да влезе въздух....
Просто оставяй леко открехната вратата - и това в случай че вратата се затваря наистина плътно, в което се съмнявам. Обикновено отдолу винаги остават пролуки така че въздуха все ще си намери откъде да влезе.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: