• 1
  • 2
Много интересна и все по-често дискутирана тема.
svetliopi44 - Чирак...
Дайте да видим лепилото и тогава да говорим ...варианти има ...
ribnikolaevi - майстор
Лепилото не е купено. Тъй че въпросът е - кое лепило е подходящо за тази изолация?
Hygro - нали и затова поставих линка - тук не става въпрос за неспазване на технологична карта. Твърди се, че има добра адхезия към пресен бетон. Кое точно те притеснява? Имам предвид имаш ли някакви "технически" или "научни" аргументи?
Светльо, много ти благодаря за инфото - ще проуча въпроса възможно най-скоро съвсем подробно.
svetliopi44 - Чирак...
Ето още една система ... не откриваме топлата вода ... хората са го направили ...
Грунд... Изображение ... изолация... Изображение ... лепило Изображение
Изображение Изображение
Изображение
hygro - майстор
Вероятно ще работиш полиуретаново лепило. Адхезията му с полиуретанов хидроизолиращ грунд е перфектна, но с ИЗОЕЛАСТ едва ли... Пък и не зная еластичността на ИЗОЕЛАСТ доколко ще понася тоновете напречни усилия, които се появяват в паркета при всяка промяна във климатичната влажност и температурата.

Ако искаш мнение на професионален паркетчия - питай Боби Миланов.

Макар да нямам личен опит с Wakol продукти, но мисля, че предложението на Светльо е добро. Не експериментирай с непредназначени за целта продукти и няма да те боли главата...
svetliopi44 - Чирак...
Работил съм с Изомакс Еласта ... невероятен продукт е ... интересното при него че при правилно спазване на технологията след финиша дори и на пряка слънчева светлина тя стой студена ... 900% еластичност :shock: върху нея съм лепил и теракот... няма проблеми ... ако се направи шпакловка с мрежа и еластично теракол лепило върху нея може и паркет да се лепи ... жалко че още се доказва този продукт...в пъти е по-добър от лепената изолация...

...SLC L34 Епоксидно - полиуретаново (двукомпонентно) еластично лепило за паркет с анти – шок система (ASS), с продължителна работоспособност. Подходящо за полагане на всички видове паркет върху: керамика, мрамор, гранитогрес, метал, дърво, цимент, гипс, асфалт, без ограничение, подходящo за подово отопление.Изображение
ribnikolaevi - майстор
Страшно сте ми полезни, вного Ви благодаря!
  • 1
  • 2

Тема "Комбинацията обикновена замазка + хидроизолация върху нея" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: