• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Тани - модератор
prascho написа:
Погледнах в техническия проспект на Кнауф. Да захваща се!!!

Трябва да добавя, че част от статиите във форума съдържат некоректна информация и като цяло ще се придържам да чета проспектите на кнауф пред материалите, които се излагат във форума!!!

И реши да ни изпиташ ли? Замисли се защо никой не пише по темите ти! Все едно да питаш дали небето е синьо ! Ако продължаваш да задаваш въпроси на които вече знаеш отговора и е отговаряно многократно ще заключа темите ти!
batvili - напреднал
извинявай колега,но наистина ли обмисляш и изпълняваш всичко това няколко месеца?!?
prascho - майстор
Ще помоля модератора да изтрие темата. Не намирам темата като полезна на останалите форумци. Благодаря.
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 9:57 pm, променено общо 1 път.
pesho - специалист
Mr.Prascho,ти не си "едно гадно копеле"-ти си си обикновенна "пинтия",според мен..и не е нормално 2 години да разпитваш за едно таванче-работата му е точно 1 уикенд.Фани изхвърли тея книжки и слушай кво ти пее радиото.Аз лично не видях The_Fan някъде да ти е дал неточна информация-той е един от най-вещите по ГК в тоя форум.Аз ще ти кажа,че ГК не трябва да се хваща с видии по окрайчващото UD никъде-нито по паралелната,нито по перпендикулярната страна-,но всички го хващат,включително и аз.Тва ,че ти не разбираш си е твой проблем-няма кой да се занимава с теб 2 години...Кат го направиш пусни снимки да видим кво си направил ..!!
prascho - майстор
....................
Последна промяна от prascho на съб юни 27, 2009 9:58 pm, променено общо 1 път.
Тани - модератор
prascho написа:
Не искам да се конфронтирам с никого. Помолих темата да бъде изтрита. Нямам нищо против да бъдат изтрити всички мои теми. Всъщност държа да бъдат изтрити всички мои теми. Форумът не е това, за което се опитват разни хорица да го представят.

Прасчо , ще те помоля да ни представиш твоето виждане за добър форум! Какви според тебе би трябвало да са потребителите и модераторите? Държа да отбележа , че не се заяждам и ще приема всичките ти забележки като градивна критика , а не като заяждане и те моля да бъдеш откровен и да не премълчаваш нищо!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "окачен таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: