• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
MASTER - специалист
два и трийсе, поне толкова беше на това, дето аз съм виждал.

Само че в него случай го бяха нарекли офис, а не къща.

Обаче като гледам разпределението май няма значение наименованието.
n.nikoloff - специалист
Тани написа:
А каква е височината в стаите ?На мен ли ми се струва доста ниско?
Според мене 2,20 м
единак - специалист
А прозорци могат ли да се правят по желание на клиента или такъв им е модела? Че много на землянка докарва
LKK - специалист
karamundi написа:
ето каква къща зглобиха на една позната за 2 дни струва 40000лв за 75 квадрата само си нанесе мбелите :?
Ми това е страхотен бизнес. :shock: :shock: :shock:
Каква надница върза за двата дена? :-D
Matchless - специалист
Аз ли си въобразявам или тавана е провиснал малко вече на две места? Това за офис може би е добре, но за къща за живеене не ми се вижда удачно. Дори и за 2 часа да е направено, макар че и за два дни ми се вижда невероятно да е направено. Не мисля, че някой ще бърза чак толкова, за да направи такъв компромис заради бързината. 40 000лв ми се виждат много за това, мисля, че с такива средства можеше да се стъкми нещо по-добро за 70-75 квадрата ако е имало и фундамент особенно. Това е според мен поне.
laki1968 - специалист
40000лв. за тва изделие си е чист мазохизъм,аз за по малко направих къща

Прикачен файл

Picture 124.jpg
Picture 124.jpg (99.95 KиБ) Видяна 6261 пъти
karamundi - специалист
не съм я правил аз за два дни е зглобена идва крана и пуска парчетата на три парчета е идва абсалютно готова банята с плочките бойлера мивката и всичко останало само са донаредили паркета изолацията на стените на снадките и са съединили и мазилката от вън ти си поръчваш каква дограма и колко контакти и къде чакаш 45 дни да ти я изработят и след това ти я дозглобяват в двора в този случай за ден и половина
rulom - модератор
.....и един мармот завива шоколада в станиол :-D

Хубаво е, ако го плесна това някъде по Дунава и да си прекарвам там уикендите :)
Мебелите и жената с детето в цената ли са включени :?
karamundi - специалист
мебелите отделно
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Здравейте въпросната къща изобщо не ми харесва -единственото и преимущество е времето и за построяване, и то не изцяло.
Като естествено осветление е гола-вода, като в бункер - само, че надали е толкоз здрава.
Лично мнение.
Поздрави от новодошлият. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "къща за 2 дни" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: