Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
ribnikolaevi - майстор
Скоро ще давам нивото на пода в апартамента. Та изникна това питане - кое е меродавно - кота та на стълбищната площадка на входа на апартамента или котата на банята. Имам определно мнение по въпроса, мисля че е правилното, но трябва да убедя в него "главния архитект" :lol: на обекта. Затова Ви моля да споделите искрено знанията и най-вече опита си, защота трудно намирам думи за убеждаване. Белким като чуе толкова много мнения се съгласи.
emil_v r - майстор
Кота площадка не е .
На банята още по- не е . :evil:
Тии кое ниво ще даваш , на готов под у коридора , кота замазка ли , какви са настилките у стаите ...
Каквото и да дадеш - ще сгрешиш. :evil:
vidrata - специален-специалист
Ми написах нещо ама не се изпрати(да цензура и нета)ама бат Емо е успял.
Кое ниво на банята смяташ да вземеш???При сифона или най -високото????А площадката ако е по-ниско кво ще правиш?????
ribnikolaevi - майстор
Не бях много точен.
Под ниво баня се има предвид ниво праг баня.
Под ниво имам предвид ниво със настилки - ниво готов под.
MASTER - специалист
Оффф, ами да ти кажа честно, не е достатъчно ясно, или достатъчно коректно зададен въпроса.

Банята с праг ли ще е, или ще е по ниско от коридора и ще се образува праг, или ще е по високо, като на панелните апартаменти клетките.

Не е площадката със сигурност, банята пък още по малко.

Според мен е коридора, защото от него се влиза в всички стаи и е добре под вратите да е равничко. :wink:

Ако настилките са с различни дебелини, проведи един сериозен разговор с "архитекта" преди да са готови замазките на едно ниво в целия апартамент.
ribnikolaevi - майстор
Кота "нула" още не е пусната. Изборът ми се свежда общо взето до следното: стъпало на входа на апартамента или стъпало като влизам в банята.
svetliopi44 - Чирак...
Като влизаш в банята ... на апартамента трябва да си е на ниво с площадката ... за да няма и на банята праг това се предвижда в етап проектиране ...
MASTER - специалист
Ако си в състояние да изравниш площадката с коридора е най добре.

За банята трябва да има праг.
todor_velikov - специалист
MASTER написа:

:2thumbs:
ribnikolaevi - майстор
MASTER написа:

В случая се интересувам къде да има стъпало. Праг в банята не се сещам да съм виждал някъде, не че много бани съм видял де ... :?

Тема "Кота нула на апартамент - ниво баня или ниво входна врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: