Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
todor_velikov - специалист
ела в новите строежи да видиш как е :wink:
inkovsv - специалист
Естествено е да подведеш всичко на едно ниво спрямо лпощадката!
Банята ти е най-малкия проблем,тя е както дойде.
ribnikolaevi - майстор
Давайте, наливайте мнения, да му покажа аз на архитекта за какво иде реч :lol: ...
emil_v r - майстор
Да да , ше му покажеш.
Ти си нищо не разбираш , явно и 'архитекто ' нищо не разбира ,
ии според мен няма да се разберете .
Тия нива за които говориш , никой не ги разбира , ноо накрая идва замазкаджията който е пиян и ги фиксира безотговорно с точност до милиметър .
Ако го питаш отде го зе това ниво , и той не знае .
:-D
На практика става каквото стане от самосебе си , така ще стане и при теб.
Spokoiniq - майстор
Площадката задължително, не може да влизаш вкъщи и да се катериш, па макар и с малко.За по-ниско пък да не говорим.Колкото до банята-височината на канала се прави и може да варира, освен ако не са я строили малоумници.Верно, ако е по-високо ще покрътнеш малко, но едва ли ти е над 5-6 квадрата банята.
ribnikolaevi - майстор
То всичко вече си е изкъртено така или иначе, няма проблеми с това ... ;)
ribnikolaevi - майстор
Давайте още мнения, засега има подкрепа само за едната теза.
emil_v r - майстор
Има ли замазки у коридора м/у стълбището и вх. врата , и каква ше е настилката там .
Направено ли е стълбището ?
Монтирани ли са врати някъде (вкл. и асансьорна) , и откъде им зехте нивото?
Има ли замазка у апартамента , или за нея даваш ниво. ?
Има ли тръби по пода някъде?
По- добре да беше дал снимка , така все едно че ловим черна кокошка в тъмна стая.
Каквато и замазка направите - ще се разклопа до 2 месеца. :evil:
ribnikolaevi - майстор
Емо, направо ме хвърли на черешите. Въпросът ми е принципен, но щом се интересуваш от подробности - става въпрос за 30 годишно жилище. Вътре съм махнал замазките. Предполагам, че като пусна каналите, в банята нивото ще е такова, че не мога да направя целия апартамент на едно ниво, което да съвпада с нивото на стълбищната площадка /тя е готова от 30 години/. Т.е. - ще се наложи стъпало. Да потретя въпроса си - какво сте виждали Вие опитните мастори, били вече на повее от 100 национални туристически, пардон лични комерсиални обекти. Стъпало при входната врата, или стъпало като влизаш в банята?
Сигурно въпросът ми е много тъп, че да не можеш да схванеш какво питам.

Иначе другите дето не са вчерашни вече схванаха и дотук има отговори само за стъпало при влизане в банята.
emil_v r - майстор
Ахаа , :-D загрях !
Стъпало при банята естествено , макар , че мойта си я направих
сичко насекъде на едно ниво .
Правих канали в плочата ,обаче за канализацията , и мислих още при оставянето на изводът по верт. щранг , височ. на тоя извод е ключ към нивата ...

Иначе има много вариянти ., и евент. разлики при входната врата , но мах. до 10мм .
Извинявай , че ти усложних малко въпросо ,
последно - разлика при входната врата доо 10мм , или никакъва,
ии прак вътре при банята колкото ти излезе отсамосебе си :-D

Тема "Кота нула на апартамент - ниво баня или ниво входна врата?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: