Забелязвам, че тревата не е покарала много добре. И при мен стана така и сега пресявам отделни участъци. А исках да питам разпръсквачите каква марка са, от къде ги купи и колко парички са. Ти ме вдъхнови и започнах да правя същата инсталация. За сега съм готов само с 2 разпръсквача. Купих ги от Бриколажа на Гардена по 34лв е единия.
sensi написа:Да попитам и аз нещо за поливната система. Ти ли си сметна къде какви разпръсквачи да сложиш. Аз имам такъв проблем, че незнам къде да сложа разпръсквач. Ходих до такъв магазин и те ме затрупаха с модели. Искат ми 1000лв само за проектиране на системата. Явно ще инпровизирам. Сега ми е много тегаво ръчно да поливам.Иди в Бриколажа ще ти дадат една брошура и там има схема по която да си направиш проект а и също да изчислиш дебита на водата за да знаеш колко разпръсквача да сложиш на една линия. Аз ще правя може би 4 отделни кръга защото нямам голям дебит. Направил съм си и автоматизирана система за поливане с таймери. За сега работи на 2 кръга но ще правя още.