Че кво трябва да узаконява,като е за неговата рода в неговата кооперация???
LazarGanev написа:Да, няма к'во да се узаконява, всичко е на доброволни начала, не продаваме, просто си разделяме разходите.Ъъъъ добре, ясно, разделяте мангизи, определя се делът на 'секи от общата сума за природен газ, ъъъъ и сички други 'косвени' разходи (вода, ток и др.) на база показанията на некакви прибори. Независимо дали 'ше се узаконява или не, а и независимо от харктера на 'началата' (както му викаш), 'секи който ще се къпе у топла вОда и ше се разожда по слипове при -16С навън, требва да е запознат с начина на разпределение и сичките съпътстващи дейности по неговото осъществяване и да е съгласен с тях като изрази съгласието си в ПИСМЕНА ФОРМА, без никакво значение доколко има общ генетичен материал (ели па ако има, това става особено наложително, според мен де) с други 'ора от кооперацията.
Ъъъъ, Лазаре, пратил съм ти методиката на 'лични', абе аз ти казах, че тука 'ше се омаже, ама . . .
Успех.
п.п. Аз де да знам за кого е, ако бачка за 'сички, 'начи 'ше бачка въобще без значение какви са роднинските връзки между кооператорите. Убаво, нека да е за родата, ми магазините и офисите - и те ли са за родата, или 'ше се сключват договори за наем

Изпратено на личи от бай Чефо, публикувано от мен и затрито от безличния бибипец 8081
Стефан написа: Можеш да съжаляваш колкото си искаш. Можеш и да го духаш, ако ти понася. Въобще не ме познаваш какъв човек съм, че да правиш такива заключения за мен. Нито ме знаеш какво работя, нито колко заплата получавам, нито имаш понятие що за човек съм. А тия твои невзрачни колеги въобще не ги познавам. Явно са някои мижитурки. Така, че по кротко с изявленията. Много си нагъл в изявленията във форума, но като те гледам на снимките, въобще не си ми в категорията. Бъди умен, и не ме предизвиквай.ако некой не ме е 'аресвал - благодарности на чефо и числото, ако неокой се е кефил, да бибипва горецитираните бибипци, 'ко некой ме е чекал да му респондна да пита същите бибипци - те 'ше го 'светнат'.
Сбогом приятели, много смислени хора видех, нема да ги изброявам, аз имам по-важни работи за вършене, соу лонг дет се вика. Беше ми страшно приятно. С две думи опраайте се, бачо ви чефо и нумеро ше ви помагат в таз работа