Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hhristov - специалист
Дайте идея с какво най евтино мога да накарам помпата като водата падне под 30 градуса да спре. Не искам да давам още 100 лв. за диференциален терморегулатор, защото вече имам такъв за слънчевата инсталация.
filmatoplo - майстор
Купи най обикновен капилярен контактен термостат 30-90 градуса.Потърси в магазин за отопление .
hhristov - специалист
Благодаря Ти!!!!!
gorgidanchev - специалист
Да допълня...цената е16 или 18лв.
anatolt - помощник
Ако ти се занимава,има и такива терморегулатори за бойлер 0-90°С с изнесена сонда за меренето и с 2 положения (норм.затворен и отворен контакти)но това е "гол"термостат т.е. трябва да му изолираш контактите и да му сложиш врътка,най-малко. Струват 8-9лв.във всеки магазин за рез.части за битови ел уреди
filmatoplo - майстор
Под капилярен имах точно това в предвид -гол ,ама после реших да го цивилизовам малко и писах за контактния 30-90. :)
filmatoplo - майстор
ДА, това е цивилизования вид :)
naskov - майстор
hhristov написа:
Нали за това иде реч: :)

http://www.thermodesigntotal.com/upload/12095538170.jpg
Точно този не купувай :!: Много е инертен и неточен. Търси модел В2000 и няма да съжаляваш. Изпробвал съм ги!
filmatoplo - майстор
Насков е много прав ,купи само B2000 другите са боклуци -имам няколко разчекнати в къщи + - 20 градуса лъжат . Аз си слагам освен бе 2000 и ТР-6 на Интиел Поморие -дигитален за евро шина .На мойта печка съм с Бе 2000 .

Тема "Въпрос за изключване на помпата за парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: