Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
darken_nz - специалист
Johny,лошото е ,че онзи дето е идвал сигурно не го е направил просто ей така и другия който ще дойде също няма да оправи нещата срещу песен.
Тарикати има много и не го пише на челата им ,че да ги познаем.
Става ясно едва когато белята е сторена .
Не ме разбирай погрешно не ми се свиди ,но искам когато давам пари да получавам нещо коректно насреща (щото човек не може да е вещ във всичко и все за нещо ще викне хора )
n_a написа:
Миии аз и Мозилата не понасям. Искам си старото ИЕ.
Не очаквам да разберете проблемите които имам с Нещо ново, при това комбинирано с бутони. Почти болестно състояние. Та, не разбирайте, приемете, повярвайте ииии помогнете, моля.
Друг път успявах някак да вкарам виндовса в достатъчно "стар изглед". Нооо сега не става и не става.
Заради такива, като тебе, уебразработчиците си губим 50% от времето. В борба с IE6.

Ама шефа миналия месец каза - Спираме поддръжката! И тъй, полека-лека ще стане навсякъде.

И ако останеш с тоз браузър ти предстои да гледаш все по-кофти изглеждащи сайтове, все по-бавно ще ти се зареждат, че понякога няма да имаш и пълна фунционалност.

Тъй че или свиквай с новите бутончета на новите IE-та, или минавай към алтернативни - Firefox, Opera, Safari, Chrome.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Благодаря ви за съпричастието.
Значи, аз тая инсталация няма да преперавям. Този път е читава. Предното беше няколко месеца мъки и кърпежи....
Та, с други думи да обясня какъв е проблемът. Страдам от дисклексия, в моя случай изразяваща се в трудно разбиране на текст.... Възприемам писаното като картинки... за да чета, си имам набор, библиотека от картинки. А сега, новият изглед, новата подредба - все едно ми е китайски. Грешка, че не стоях на главата му докато инсталира, но станалото - станало. На по-предни версии след доста нерви и ровене успях да намеря къде и как Уиндоуса ми си беше като 98. Но сега не успявам.
Не знам ОС коя версия е. ИЕ ми е на български...на мен това не ми помага, пречи ми. Налага ми да "уча" какво значат прости думи... Нямам време и нерви за това.
Ако някой може да помогне. Искам нещо семпло.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Митака, не те разбирам. На теб на парче ли ти плащат или на време? Какво значи клиент да ти губи времето? Не си ли си го калкулирал в цената на услугата?
Не клиент ми губи времето, а браузър ;) И как ми плащат - няма никакво значение. Нервите дет' си хабя - за теб пак няма значение :D

Опитвам се да ти кажа - хубаво си запънал, ама само ще губиш от това. Вече споменах какво- и визия, и скорост, и фунционалност. Просто тоя браузър умира и все по-малко ще се поддържа от новите сайтове.
Бай Член - специалист
Да се надяваме, че не ти е качил Vista все пак.
В такъв случай, за да ти стане изгледа
"как Уиндоуса ми си беше като 98" правиш следното (надявам се поне Windows-a да не на Английски та да се оправиш):
Десен бутон на мишката на MyComputer>Properties
Горе от Таб-овете избираш Advanced
И там дето пише Performance натискаш бутона Settings
Ще ти излезе списък с една камара отметки.
Остави отметките само пред:
- Show shadows under mouse pointer
- Show shadows under menus
- Smooth edges of screen font
- Use drop shadows for icon labels ot the desktop
Натисни ОК
За IE, щом не искаш да свикнеш с Firefox, последвай съвета на tarlyo, не съм го ползвал, щото не обичам ИЕ, но при теб може да помогне.

Ако има още нещо неясно - питай.[/b]
Дойде ми друго на ума :idea: Идеята - Firefox, а пък да мяза на ИЕ6 ;)

Виж туй:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/4327

Промяна: Лошото е че няма версия за новия Firefox, което означава че пак трябва да си назадничав....
velsi - Почетен майстор
Десен клик на бутона "Start" > Properties > отметка на "Classic star menu"

Другото:
десен клик на десктопа > properties > themes > избираш: "windows classic"

После:
отваряш Windows explorer > tools > folder options > отметка на "use windows classic folders"

Мисля, че това стига, за да ти изглежда windows-a като 98. Успех!
krisku - помощник
velsi написа:
Десен клик на бутона "Start" > Properties > отметка на "Classic star menu"

Другото:
десен клик на десктопа > properties > themes > избираш: "windows classic"

После:
отваряш Windows explorer > tools > folder options > отметка на "use windows classic folders"

Мисля, че това стига, за да ти изглежда windows-a като 98. Успех!
Control Panel > Taskbar and Start Menu > Start Menu > Classic Start menu

...и това... ;-)
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
velsi i krisku, благодаря ви.
Обаче. Оказах се точно в classic режим... ооосвен това на ИЕ бутонът internet options е някакси скрит. В смисъл, че нещо премигва на екрана и толкоз.
Категорично не искам да ми отваря "начална страница, не го исма на български, не му искам натрапените ми "възможности". Не искам нещо насилствено да ми превежда.
Имам ли шанс?

Тема "windows..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: