• 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
mim - специалист
оставете Антония на мира, на сила хубост не става
все пак всеки е доброволно тук, това е нейната тема, когато тя пожелае сигурно ще сподели, не мисля че е длъжна никому, даже напротив
сякаш се опитвате да я издоите до последно от към идеи
Fortune - специалист
mim написа:
все пак всеки е доброволно тук, това е нейната тема, когато тя пожелае сигурно ще сподели, не мисля че е длъжна никому, даже напротив
Това е така, само дето тя постоянно пишеше сега ще има снимки, ама съм уморена, утре ама не е довършена, като се върна от... Та не беше насила де:

Пуснато на: Нед Сеп 21, 2008 8:31 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Почти сме готови Остана да сложим дръжките само, че когато ги купувах -- смятах по една на чекмедже, а сега като гледам сглобен скрина се убеждавам, че е по-добре да са две. Във вторник ще мина през Хетих да питам дали им се намират 4 броя да ми продадат и в сряда, живот и здраве, холът ще е готов за снимане

Пуснато на: Нед Сеп 28, 2008 6:49 am Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Не сме сложили дръжките пък. И няма да ги сложим скоро -- Hettich казаха, че ги нямат на склад, ще ги внесат след месец. Капарирах ги и чакам. Ама не се ядосвам, защото и без това тази вечер заминаваме на екскурзия, прибираме се на 19-ти октомври и междувременно няма да чета форума, та няма да мога да отговарям на запитвания от сорта на "Дайте снимки" с "Още не сме готови"

Пуснато на: Нед Авг 24, 2008 9:05 am Заглавие:
...по средата на стаята са трупнати един куп дъски за скрина, в банята са размяткани хавлии навсякъде, защото не ми стигна времето тази седмица да търся закачалки, а в кухнята сме прибрали временно двата байка, че не сме оправили още мазето Не сме за снимане още просто. Ама като съм казала, че ще показвам... Няма да излъжа Въпреки че завършихме голямата битка, продължавам да чета тук. И да пиша даже от време на време
Petyr - специалист
mim написа:
Прав си, не става, и за това се извинявам на Антония, ако по нейните критерии съм бил груб.
mim написа:
все пак всеки е доброволно тук, това е нейната тема, когато тя пожелае сигурно ще сподели, не мисля че е длъжна никому,
Прави си, никому не е длъжна, особено в анонимен Интернет форум.
mim написа:
даже напротив
С това изобщо не съм съгласен, по-скоро тя пишеше за да намери нови идеи или да подобри собствените си. А на края излезе, че доста народ я моли за снимки, за да види какво се е получило в крайна сметка. Това няма нищо общо с доене на идеи...
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Хм, къде у правилата на форума пише,че тук е танто за кукуриго?
Пиеш-плащаш? А?
Давам от моя актив на Антония, млъквайте кротко!
Баси пискуните! И ако проверя ваще мнения, ще излязат от типа Ах и Ох и малко неясни въпроси. Сметка дирят!
Ха!
Fortune - специалист
n_a написа:
Хм, къде у правилата на форума пише,че тук е танто за кукуриго?
Пиеш-плащаш? А?
Давам от моя актив на Антония, млъквайте кротко!
Баси пискуните! И ако проверя ваще мнения, ще излязат от типа Ах и Ох и малко неясни въпроси. Сметка дирят!
Ха!
Добре де разбрахме и без теб, че снимки няма да има. Само не разбрах защо Антония просто не каза, абе вижте сега не ми се занимава или (което напълно го разбирам) не желая да постна снимки на моя дом. Все пак домът си е нещо лично и не всеки би желал да публикува снимките в Нета.
Но на всички вече е ясно, че снимки няма да има. :wink:
LKK - специалист
Е-е, какво пък толкова, типично женска история.

Антония си помечта на петнайсет страници, мъжете като истински пичове помагаха кой с каквото може, жените ахкаха и кудкудякаха, всички пуснаха по една лига и какво? Сега да дойде някой да ни я изтрие ли?

Едно е истина: Всичко започва с една мечта. Та да Ви е честита Новата 2009 година! Да сте живи и здрави и всеки от Вас да реализира мечтите си.
Nikito0o - помощник
Оо Антония ... :shock: Супер трябва да е станало !!! :wink: ...А затова,че не е сложила снимки след ремонта...си е нейна работа :!: Да Вие сте и помогнали ...И тази нейна постъпка всеки я приема различно ...От къде знаете пък..всеки момент може да пусне някоя снимчица :-D
zmeios - специалист
LKK написа:
Антония си помечта на петнайсет страници, мъжете като истински пичове помагаха кой с каквото може,....
Анджек!

По едни груби сметки отгоре-отгоре, финишинга на това жилище 40 квадратни метра ще излезе ("е излязъл" :) ) има-няма 20000 евро.

Колко дяволски много свободно време трябва да имаш, за да съчиниш цялото това кончерто?

А иначе уважавам момичето, има хубаво чувство за хумор и хубав стил.
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29

Тема "Гарсониера с пълна реновация алангле" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: