• 1
  • 2
dechoоо - специалист
Със кафявия капак ли? :-D
The_FAN - специалист
това реклама в соц. стил ли е ???

Айде сега кажи ни защо да работим с него ?
евтин ли е?
много по-качествен от другите материали ли е?
Ти кога го откри ?

Има още доста материали от този вид и е добре като пишеш нещо такова да се аргументираш ! Ако до вчера си работил с PERDAH SATEN и днес си видял SHEETROCK за пръв път, то еуфорията ти е оправдана, но да пуснеш тема за да извикаш 2 думи...

Пробвай F2 на KNAUF и заповядай да доразвием темата.
dechoоо - специалист
The_FAN написа:
Ако до вчера си работил с PERDAH SATEN
:lol: кефи ме :-D :-D PERDAH SATEN
Pooh - майстор
neo_sv, от кога работиш сухо строителство?
Единственното предимство на SHEETROCK е, че не се бърка - НИЩО ДРУГО! Унифлота е много по-добър, и нормално - много по скъп.
Шпакловките на Ригипс пък, лично на мен са ми любими. SHEETROCK е вече масов, точно, заради сравнително ниската си цена и готовото за употреба състояние, но това определено не го прави най-добър на пазара. F2 от друга страна, не случайно се предлага за цялостна шпакловка, при високи изисквания за качество - с кеф се работи и резултата е наистина ... много добър.
Поздрави и по-малко нерви ... не си единственният разбирач :wink:
SecondShoe - напреднал
Абе ти за български букви чувал ли си? Кирил и Методий и т.н. Какви са тея маймуни?
dechoоо - специалист
Извинете ме че така малко неподготвен :-D ама някой шпакловал ли е със смес от вода,лепило за тапети,C200,винервайс и визир :lol:
Pooh - майстор
Това, дали американците са измислили гипсокартона и сухото строителство като цяло е мноооого съмнително, но няма да споря за това точно. Ще ти подскажа само нещо - кой е измислил автомобила и коя е най-добрата марка - двете неща нямат нищо общо. Но е най-малкото несериозно, да се опитваш да оплюваш утвърдени (чрез практиката) марки и модели шпакловка и да се опитваш да налагаш това което ти харесва на теб. В случая споря заради принципа, иначе и аз работя с SHEETROCK, но май преди обясних и причините - мързи ме да бъркам и ми излиза по-евтино :wink:

10 години в бранша е едно добро начало, но пак ти казвам - има много какво да научиш и след 20. Поработи малко в България и пак ще си говорим кое, как и защо :wink:
dechoоо написа:
Извинете ме че така малко неподготвен :-D ама някой шпакловал ли е със смес от вода,лепило за тапети,C200,винервайс и визир :lol:
:? ... това от какъв зор е правено?
dechoоо - специалист
Pooh написа:
dechoоо написа:
:? ... това от какъв зор е правено?
Евтино,не по лошо от изброените Sheetroc и F2,много по добро от Satena и др разни такива.Когато го забъркаш,поне месец нестяга...много,много,много добра финна шпакловка :lol:
Хайде майстори,работещи по света,мислете :-D
dechoоо - специалист
Да добавя...финосваш и шкуриш с шкурка 220 :shock: Дали е финна :? щом малко по едра шкурка я дере.
solo5 - майстор
neo_sv първият ти пост е меко казано тъпо написан
не можеш да ми сложиш такова заповедническо изречение
няма да работя с това чудо, само заради твоя пост :lol:
явно работиш към фирмата, която го дистрибутира, но това си е твой проблем
отиди на някой курс да научиш някой търговски похват, как се предлагат стоки и т.н :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Готови фугиращи и шпакловъчни смеси" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: