Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Емоз , сега ако ми кажеш откъде да си намеря читав ЮПС- 150 вата досущ като Интиелски -Поморийски за външен акумулатор - ще играя вече само с тебе :prost: .Щото малко презареждат акумулаторите и за 1 година край с тях - на главата ми са много системи и вече взе да става ежедневие .
илко илиев - специалист
аз съм си купил нормално отворен контакт от пералня вятка който ми включва на около 45.гр. и когато падне под тая температура помпата ми спира, и това нещо струва 5-6лв.

Прикачен файл

IMGP0003.JPG
IMGP0003.JPG (47.65 KиБ) Видяна 6549 пъти
naskov - майстор
filmatoplo написа:
Емоз , сега ако ми кажеш откъде да си намеря читав ЮПС- 150 вата досущ като Интиелски -Поморийски за външен акумулатор - ще играя вече само с тебе :prost: .Щото малко презареждат акумулаторите и за 1 година край с тях - на главата ми са много системи и вече взе да става ежедневие .
Ей тук има. Аз работя само с тях. И са на по- добри цени от поморийските
filmatoplo - майстор
Наско тези ги имам пратени от теб отдавна за което благодаря-мислех че Емоз знае нещо по дигитално. :) Номера е да не скапват акумулаторите , че клиентите ще ме подгонят някой ден.
kuuuuuul - майстор
Аз в момента съм с един 150ват. старозагорски които изключва зареждането при достигане на определено напрежение,10-на годишен и доста голям но от 3г работи с един акомулатор зиме и лете и за сега няма проблем може да има някъде останали такива бройки.
Последна промяна от kuuuuuul на пет юли 03, 2009 10:23 pm, променено общо 1 път.
kuuuuuul - майстор
Модела е ЕЛСТАР 01 на ДЗУ Ст.Загора
pac_ - специалист
filmatoplo написа:
Въпреки .че Съм ходил във "Интиел" и познавам собствениците,не Съм доволен от Техните UPS-и .Сега ползвам едни които се правят при Нас и са много добри и работят стабилно. Правят реална синусоида,което е важно за помпата.С "Интиел"-ския бръмчи а с този другия си работи нормално.Идва тока ,почва да дозарежда акумулатора и после седи и чака.Има външна цифрова индикация на напрежението на акумулатора Има ги с вграден акумулатор и с външен акумулатор.Фирмата се казва 'БГ Инженеринг" ООД.За външен акумулатор предлагат модели:100W,250W,500W,1000W. А с вградени батерии 200W,500W. :prost:
Последна промяна от pac_ на нед юли 19, 2009 2:13 pm, променено общо 1 път.
pac_ - специалист
kuuuuuul написа:
Модела е ЕЛСТАР 01 на ДЗУ Ст.Загора
За жалост вече почти няма "ДЗУ" :wallbash:
pac_ - специалист
filmatoplo написа:
Насков е много прав ,купи само B2000 другите са боклуци -имам няколко разчекнати в къщи + - 20 градуса лъжат . Аз си слагам освен бе 2000 и ТР-6 на Интиел Поморие -дигитален за евро шина .На мойта печка съм с Бе 2000 .
Какъв е този терморегулатор B2000?

Тема "Въпрос за изключване на помпата за парното" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: