Всичко за компютрите, компютърните мрежи.
mitko414 - специалист
Internet Options са достъпни и от Control Panel-a. Ако и от там не излязат кофти...

Една идея: От ИЕ, Help, About Internet Explorer. Натискаш Alt+PrintScreen, след това отваряш Paint и натискаш Ctrl+V. Записваш картината като jpeg и я постваш тук. Трябва да стане нещо подобно.

Прикачен файл

ie.JPG
Това ще помогне да разберем каква точно е версията на ИЕ
ie.JPG (25.96 KиБ) Видяна 2307 пъти
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
mitko414 написа:
Internet Options са достъпни и от Control Panel-a. Ако и от там не излязат кофти...

Една идея: , About Internet Explorer. Натискаш Alt+PrintScreen, след това отваряш Paint и натискаш Ctrl+V. Записваш картината като jpeg и я постваш тук. Трябва да стане нещо подобно.
Е тази От ИЕ, Help стъпка ми е трудна
krisku - помощник
Ако не излизат в Control Panel, изтегли този файл: http://kriskus.data.bg/p/files/download ... netcpl.zip

Разархивираш го и го стартираш и трябва да ти се отвори диалоговия прозорец Internet Options. За да е видим в Control Panel, трябва да поставиш съдържанието на архива в C:\WINDOWS\system32\

[/cheers]
Последна промяна от krisku на чет юли 02, 2009 8:15 pm, променено общо 1 път.
mitko414 - специалист
Имах предивид от менюто Help на Internet Explorer, избираш About Internet Explorer и нататък съм го описал по-ясно.
Извинявай за неточността.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
mitko414, забавен ли си? Това с цел да видим, че съм с ИЕ 8 ли?
krisku - помощник
Само да попитам, пробва ли това, което написах в предишното си мнение? :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Не, не пробвах. Вене не ми се "пробват" неща.
Е, по-горе някой предлагаше нещо сенчици, цвят... също не пробвах.
Кажи какво е това, обясни, та да направя. Моля
mitko414 - специалист
n_a написа:
mitko414, забавен ли си? Това с цел да видим, че съм с ИЕ 8 ли?
Не, не съм забавен, изчетох цялата тема и не видях никъде да си посочил версията на Internet Explorer-a, който ти прави проблеми и тъй като не съм врачка се опитах да ти посоча начин да я разберем, но явно аз не съм в състояние да ти помогна.
Успех в борбата е ИЕ.
Бай Член - специалист
n_a написа:
Не, не пробвах. Вене не ми се "пробват" неща.
Ми другарю, кат не ви са 'пробват' разни неща, що питате? И това не се ОПИТИ с животни, това са СЪВЕТИ имащи за цел да помогнат.
Ако целта ти е била да си намериш алкохолик-събеседник, да дойде у вас и докато си пиета ракията да ти го нагласи - да беше озаглавил така статията.

Тема "windows..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: