• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.

Бихте ли участвали в кооператвно строителство

Анкетата завърши на пет май 08, 2009 9:38 am

62%
Да
32
31%
Не
16
8%
Бих искал(а) но нямам време
4

Общо гласове: 52

Стефан - майстор
svetliopi44 написа:
.... :2thumbs: май изобщо не си прочел 1 пост на човека ...ма като гледам не само ти ... май почти всички ...не четете а гледате от горния пост кой какво е напасъл :lol: :lol: :lol:
От опит знам, че който пише сериозно по някакъв въпрос, първо прочита всички постове преди собствения. А който гледа само предния пост, означава, че или иска да се заяжда, или няма какво конкретно да каже, или иска да трупа постове за класацията. Няма нужда да давам конкретни примери, спамерите се виждат от километри :lol:

Аз съм си дал мнението по въпроса, и не искам да се повтарям. И не отстъпвам от разбиранията си.
Matchless - специалист
Аз затова написах, че се отклонявам от темата и ако сметнат за нужно да трият.Да не смесваме нещата, ако съм подвел някой се извинявам.Това са си някакви мой разбирания.Лошото е, че svetliopi44 е прав.Израстнах в среда където всеки ми се пишеше приятел и помагах ли помагах и в един момент се оказа, че като ми трябва помощ не я получавам.Сега помагам много избирателно и нямам доверие на хората.
mladkal - майстор
Аз съм "ЗА" това да помогна на когото мога с каквото мога... Ентусиазма ми е голям, а недостатъка е че "горя" доста бира... Пари не търся, важно е да стане качествено и да се помогне... Хора сме да го...!(Стара Загора, с квото мога помагам - техника, акъл и наздравици)
dundurma - специалист
еееееееееееееееее най-трудното пак за мене.................кат няма кой да яде и пие приемете МОЯТА САМОЖЕРТВА :-D :-D :-D :-D
Pavkata_svt - специалист
Аз живея в София но в квартал с къщи(не баровски) тава нещо още се практикува, и работи успещно.Няма лощо хората да си помагат когато е "вълче време".
alexb - специалист
Аз съм абсолютно "ЗА", живея в Берковица ако някой има нужда винаги съм готов да отделя един-два дена за помощ на някого.

Готов съм да помогна с каквато и да е обща работа, за професионална работа взимам пари и нося отговорност.
pesho - специалист
Твърдо НьЕ !!! В прогресиращия свят да сте видяли подобни безумщини ? Иначе съществува още в родово-общинните общества и където работи стадния принцип-ей там към Анадола...Ей,тва българина не може да се отърси още от комунистическата утопия,мамка му.. :?
Domashen_maistor - специалист
mi6el написа:
Хеее ,хе , хе , веселяци Утописти :-D
По принцип съм против , но на драго сърце ще се включа ако стане .

Не мога да Дзидам , но мога да ви готвя и да танцувам с дайре около вас :-D Изображение
Те давай да заформим кооператива! Я па мога да Дзидам, но не мога да танцувам, па и с дайрето не сам спец....
:partyman:
абе аз ли съм тъп или какво......,как се гласува в тази анкета
Justy - майстор
С молба до профкомитета :prost:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Искате ли да строим Заедно?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума: