Всичко свързано с въздушния поток, който дишаме.
ribnikolaevi - майстор
Здравейте,
Спешно ми трябва да купя отнякъде (София, но спешността е такава, че може и от друг град да организирам транспорта) плоски въздуховоди (плоски тръби и съответно фитинги).
В Бриколаж-Младост няма (противно на някои мнения във форума). Намерих една варненска фирма (Моби ООД), но в петък не успях да осъществя телефонна връзка с тях.
Благодаря предварително за всяка информация, много ми е спешно!

Ето токова нещо ми трябва: http://www.moby-bg.com/?81&02&9667
vanko68 - специалист
Някъде гледах,май в Практикер или в Ташев Галвинг.Може да пробваш и с ПВЦ канал 100/50. Има си и фитинги за тях като вътр.и външни колена,тапи и др.Имаше в Ташев,преди месец купувах такива.Малко силикон за по-добро уплътняване с фитингите и готово.
ribnikolaevi - майстор
За Ташев не към абсолютно сигурен (когато възникна необходимостта, те вече бяха затворили в събота), но в Практикер Дружба няма. Е, не съм ходил на място, но по телефона звучаха доста учудени, че има такова чудо. А предвид липсата на време не можех да обиколя всички магазини, за да проверя лично.
Spokoiniq - майстор
Бриколаж съм виждал, не в Практикер
ribnikolaevi - майстор
Кога си ги видял в Бриколаж? За кой точно Бриколаж става въпрос, помниш ли дали имат и тръби или само фитинги, щото ги намерих на едно място в провинцията, но ми предложиха само част от фитингите (странно защо са заредили сфитинги без тръби)?
Spokoiniq - майстор
брико младост, а и в дружбенския практикер съм виждал, и даже точно рафта знам :)
ribnikolaevi - майстор
Благодаря за информацията, спимняш ли си дали си ги виждал скоро и дали е имало и тръби, или само фитинги?
В кои части на магазините се намират, щото консултантите не винаги са много полезни?
Spokoiniq - майстор
практикер ляво от входа, до ваните, на дясната стена , до решетките за въздуховоди. брико-зад лампите оглеждаш се за вентилаторите, заедно са, може и на пътеката зад контактите и лампите
колкото за скоро...ще те излъжа, но в практикер допреди месец-два сигурно
ribnikolaevi - майстор
Значи си заслужава да се отиде на място, благодаря ти!
И на мен ми се струва, че съм мяркал подобни фитинги някъде, но тръби не си спомням да съм виждал.
ribnikolaevi - майстор
Мой човек в момента пътува към Лори ООД, надявам се да свършат работа, по телефона бяха много любезни (въпреки малката поръчка от моя страна) и се оказа че имат богат асортимент.

Тема "плоски въздуховоди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: