• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
Spokoiniq - майстор
Аз съм с такова масло, дере си се, освен това повърхностната твърдост на полиуретановия лак я няма.Остава плюса че вода не пие, и търпи локални корекции на ваксата.Адски чувствително е на основи, соди всякакви.
sasooooooooo - "специалист"
И на мене ми харесва! Искам да те питам, от време на време минават едни бусчета с надпис "MIM", това вие ли сте?
mim - специалист
хихи, моето мим е абревиатура от 3те ми имена
а ония мим са долни плагиати :-D :-D :-D
mim - специалист
градината на терасата, началото:

Изображение

днес изнесох и съндъчето с Марги и Рози :-D
Изображение

бръшлян и петунии, и лимонче долу
Изображение

ягодите поникнаха :-D
Изображение

дали петуниите няма да са много нагли и да ми задушат бръшлянчето :?
Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Ако наистина питаш за бръшляна, знай, че нищо не може да го уплаши. Ама съвсем нищо!
malkstor - специалист
Така е, и каменен зид не може да го уплаши, даже се катери по него.
asinka - специалист
това, което мога да добавя за него е, че в древността е присъствал като задължителна част от озеленяването на замъци, построени от камък, поради причината, че камъкът "пие вода", а бръшляна от своя страна се храни от нея.
И така се е ползвал като своеобразна хидроизолация.
mim - специалист
за зида знам, ама петуниите са големи бабаити и плевели понякога, сега вече ми е спокойно :-D
има и още треволяк, ама не са покълнали
и терасата ще търпи развитие :-D
Nikito0o - помощник
:) Харесва ми ! Особенно онази ъглова секция ,подбора на цветовете също...Въобще като цяло много добре се е получило :2thumbs: А тези плочки на перваза :shock: ...Майка ми на терасата преди години имаше петунии с някакви други цветя в саксията ...И скоро време останаха тея нагли петунии :-D ...
mim - специалист
приключихме с дневната, иеп, до колкото може да се приключи с чопленето по вкъщито, та най-сетне да се наканя да пусна малко финални снимки
сега си мисля, че едно малко шкафченце тип нощно между диванчетата ще се отрази много добре :)

Изображение ..... Изображение

Изображение

Изображение
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "моето ново вкъщи" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: