• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12
Ел. инструментите. Консумативи.
vasilevn - специалист
Купи ли си допълнителен филтър на KARCHER
sek.1 - специалист
Не но преди около година правих корпуси от неръждавейка за филтри за голямите професионални пароструйки и като ми остане време може да спретна един такъв . Филтриращия елемент представлява нещо като макара за голямите шевни машини висок е около 250 мм и на него има навито някъкво дебело влакно водата минава през него и няма дори и теоритична възможност да пропусне твърда частица.
slavckc - специалист
Дайте спешно съвет, за избор между две водоструйки:
- "Karcher k2.160" - 130 лв. на Метро. Пластмасови механизми, стар модел, работа без прекъсване - максимум 10-15 мин. и след това няколко часа почивка, защото нямала охлаждане (това е според консултанта във фирмения магазин на Karcher във Варна)

- "Budget 114" - 90 лв. на Практикер. Същите характеристики като горната, но се вижда, че вътре всичко е метално и има някакъв вентилатор за охлаждане. Няма едната приставка, която е за въртеливото движение на струята. Данни за продължителност на работата - няма .

Прикачен файл

Budget 114.JPG
Budget 114.JPG (13.44 KиБ) Видяна 17893 пъти

Прикачен файл

karcher.JPG
karcher.JPG (20.79 KиБ) Видяна 17893 пъти
samisam - напреднал
Здравейте,
Намерих една водоструйка в нета http://www.proshop.bg/rw/items/makitaHW ... hw101.html, но тук във форума никой не е дал отзиви за нея. С около 20 лева е по-евтина от Акватака На Бош, пише, че е Японкска (то знае ли човек вече къде е направена), но по описанието ми изглежда читава.
Някакви коментари, препоръки за нея?
Благодаря
velsi - Почетен майстор
Не виждам смисъл. Модела на Карчер със същите показатели е 140 лева (в промоция 120). А е утвърден производител. Едва ли има някакво основание да си купиш тази Макита, освен ако не си някакъв заклет фен на тази марка.
Niky77 - специалист
В Прошоп всички са японски! :lol: :? :lol: Не че има значение къде са правени, но така звучи по-добре!
HW101 прави проблем с клапана, понякога не пуска вода!
Не на всички, но се е случвало.
The_FAN - специалист
Аз съм с Black & Decker PW1700WB и съм си много доволен....Golf-a също :-D
Не сгрява, пръска яко...к'во ми трябва друго - автомивка няма да отварям :)

Прикачен файл

small (Medium).jpg
ей го - за 200 лв.
small (Medium).jpg (25.69 KиБ) Видяна 19943 пъти
Ronin - специалист
Колега The_FAN...не сме ли от форума на VW....макар че вече карам Cee'd.....
samisam - напреднал
velsi написа:
Не виждам смисъл. Модела на Карчер със същите показатели е 140 лева (в промоция 120). А е утвърден производител. Едва ли има някакво основание да си купиш тази Макита, освен ако не си някакъв заклет фен на тази марка.
Здравей Велси,
Кои е този модел на керхер, разбрах, че има значение дали попмпата му е матална и какви приставки към него има? Как да разбера помпата му метална ли е? Къде е на тази цена-Бриколаж, Метро, Практикер?
Не ми се купува нещо много евтино за да си купя после това, което съм могъл да купя от първия път. Макитата отпада явно. Мисля, че бях виждал керхер, който прилича на Бляк и декера от горния пост, беше на цена от около 170 лева, но май беше много отдавна. Сега гледах в практикер има този модел 2.01 и 2.14, но тук никой не е дал отзив за 2.14. С каква помпа, с какви аксесоари и т.н.
На ми е нужна водоструката за миене на автомобил и пране на килим.
slavckc - специалист
Тази е на промоция в Метро - 178.80 лв. Дайте мнение

Прикачен файл

k2460M.JPG
k2460M.JPG (47.5 KиБ) Видяна 19904 пъти
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 12