• 1
  • 2
Всички имаме коли, нали ?
mario-borisov - специалист
колеги купих си трети стоп лепнах го и започна да пада двойно-залепващата та с както да ги липна без да пада
didosan - напреднал
Ми аз си лепнах емблемата на колата преди 1 година с двойно лепещо и още не е мръднала.Самоче педполагам не става за големи и тежки предмети пробвай да го лепнеш с лепило за стъкло...Продава се с една мрежичка изрязваш си я слагаш я между стопа и стъколо слагаш лепило лепиш и няма падане...
vpa - специалист
С безцветен силикон, с локтайт, с каноколит, от тези дву компонентните има безцветни.... има много голям избор само отиди в един голям магазин и питай те ще ти предложат.
Spokoiniq - майстор
Двойната лента на 3М е решението, но със сигурност рулото е по-скъпо от стопа ти :lol:
shotik - майстор
Най-вероятно лепилото на стопа е с понижени качества от дълго стоене по складове и рафтове,другото е различна дъга на залепващата му част и стъклото и не залепва изцяло ,а само на някои места.
Вземи двойно залепваща лепенка ,която е с допълнителен материал,а не тънка като тиксо и с нея залепи на стопа ,а него на стъклото .
колеги а с както мога да изчистя силикон от стъкло
vanko68 - специалист
Със стъргане. Има едни плоски стъргалки с Т-образна форма и ножче отпред като на макетните.
pini_761 - напреднал
ако не става с друго пробваи с макетно ножче ,пробвал съм и става.
25th Hour - специалист
Spokoiniq написа:
Двойната лента на 3М е решението, но със сигурност рулото е по-скъпо от стопа ти :lol:
Или на Бизон. Малко по ефтино е, но пак е добра лентата им...
залепих го с безцветен сирикон ще видим колко ще държи
  • 1
  • 2

Тема "Трети стоп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: