Мечтата на всяка домакиня
Daniela83 - напреднал
http://www.salex.bg/contact.php
Това е страницата на магазина.Ние малко трудно го открихме, защото на посочнеия адрес не беше точно този магазин, някаква друга фирма, но като стигнте там питайте хората те ще ви упътят.
maroka - специалист
shadowman написа:
Искш еФтино а се говори за Бриколаж и Практикер. Там един приятел си взе два рафта 200/1000 (горе-долу), кантирано отвсякъде за 20-25 лева бройката (не помня точно). Материала е кроношпански. На мен не ми се вижда евтино.
Че кой е казал, че е евтино - просто много хора сглупяват и ходят там на скъпото. Това се отнася за цялата им продуктова гама.
Daniela83 - напреднал
Може да е скъпо, но на мен ако ми трябва примерно 1 м плот, няма да ходя да си купя по-ефтин ама най-малко 4 м да ми дадат нали. Така ,че за любителски нужди разликите не се усещат чак толко.
shadowman - майстор
Там от където си купувам плотовете мога да си купя 200 мм. Вярно е, че на другите места където ходя не мога ама има решение. Да не забравяме, че в гоемите магазини има плотове 2-3 качесво, тънки като цена.
maroka - специалист
Daniela83 написа:
Може да е скъпо, но на мен ако ми трябва примерно 1 м плот, няма да ходя да си купя по-ефтин ама най-малко 4 м да ми дадат нали. Така ,че за любителски нужди разликите не се усещат чак толко.
В абсолютна грешка си...можеш да си купиш и на линеен метър, при това хубав плот.
Daniela83 - напреднал
Ами в такъв случай препоръчайте на човека от къде да си взме по-ефтини материали. Като гледам сте доста наясно с продуктите на пазара и къде може да са по изгодни , но нищо конкретно не споменахте, което да е от полза на човека. Аз поне се опитах да помогна.
maroka - специалист
Аз не видях той да пита за складове на мебелни плоскости и плотове...или за магазини за обков. Пита конкретно за цена на 2 шкафа...като всеки производител предлага различни такива. Затова никой не го е насочил конкретно.

Принципно за такива поръчки е най-добре да иде в някой цех, където могат да му го изработят, ако иска даже от фири...за да го устройва ценово :)
ibogdanov - специалист
Daniela83 написа:
http://www.salex.bg/contact.php
Това е страницата на магазина.Ние малко трудно го открихме, защото на посочнеия адрес не беше точно този магазин, някаква друга фирма, но като стигнте там питайте хората те ще ви упътят.
хехехее :) халето на салекс е малко зачукано... завива се по уличката под тръбите на вътре и с питане..... се стига.
аз го намерих от третия път
ама имат егати работното време !!! явно са построили капитализма
maroka - специалист
хехехее халето на салекс е малко зачукано... завива се по уличката под тръбите на вътре и с питане..... се стига.
аз го намерих от третия път
ама имат егати работното време !!! явно са построили капитализма
То ако ти се наложи Айджин да търсиш (същият регион) ще ти се стори, че Салекс са на супер комуникативно място :)
ronkis - помощник
Ок,освен Салекс друг магазин не казахте,цех или склад.Сега конкретно да попитам т.к. намерих плоскости,сега ми трябва плот 190см.къде да ходя да си го купя? :roll:

Тема "Долен шкаф за мивка-как да си направя и колко ще ми струва?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: