Мечтата на всяка домакиня
tassel - специалист
Да, вярно. Сега забелязах. Значи материала е МДФ, който е ламиниран с някакво покритие? Искам да те питам и още нещо. Предполагам си правил "П" - образна кухня. Какво трябва да е минималното разстояние между двата насрещни плота, за да е удобно за работа? :)
shadowman - майстор
Трява да има място поне да отвориш вратата и като се надупиш да ровиш в шкафа гледаш да не закачаш дръжката на шкафа отсреща и още малко.
tassel - специалист
Имам около 90-100см макс. Мислиш ли, че е достатъчно?
shadowman - майстор
900 - 1000 мм от плото до плот, колкото толкова. Направете по-тесни врати, най-много 400 мм или помислете за метабокс/тандембокс ако има възможност.
bisplus - специалист
shadowman. А с какво го лепиш постформинга преса ли имаш или ръчно става играта?[/b][/quote]
shadowman - майстор
Аз го поръчвам, идва ми готов.
bisplus - специалист
Значи си иска по сериозна техника.
maroka - специалист
bisplus написа:
Значи си иска по сериозна техника.
Да, иска си мембранна преса.
rum_sz - специалист
С това си изкарваш хляба. а навря горният ред до тавана.не слагаи пдч защото ще подчертаеш колко е крив тавана мини на гипсокартон и шпакловка с цвят на тавана и на мен се еслучвало когато много угаждаме на клиентите които задължително са по разбиращи от нас успех
shadowman - майстор
Стаята е ниска и шкафовете са по 650 мм. Това за кривия таван съм им го казал още преди да започнем. В последствие се оказа, че имам 10 мм по средата луфт и 25 мм в двата края и за сега отпада планувания вариант за козирка (малка) която трябваше да покрия дупката.

Тема "Една нова куФня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: