• 1
  • 2
Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
Здравейте..
Имаме следния проблем ,ъглите в банята са ни заоблени ,така е излят панела :(
Ще слагаме плочки в банята ,а искаме и вана .
Няма вани с заоблени ъгли :(
МАйстора каза ,че изравняването на ъглите няма как да стане а и е много трудно...
ДАйте идея ,какво да направим..:(

Ще се радвам,ако някой даде разумно и лесно решаване на проблема ...
masteradmin - майстор
И моита баня беше така. Там където е ваната изкъртих с къртач ъглите, а над нея плочките се слагат по скосението.
За жалост попадаме явно на хора, на които не им се занимава :(
Другия проблем е че,широчината на банята е точно 1.70м.,и като сложим плочките вана 1.70 няма да влвзне ,неможем да си намерим вана 1.65:(
Profi Stroi - специалист
Ако панела позволява макар че се съмнявам в повечето случай е 5 см на такива бани може да се подкърти колкото е необходимо да влезе ваната
Другият вариянт е да се изкърти ръба да влезе ваната и тогава да се ляпят плочките
Става като обличане
Ккаво значи не им се занимава
Или не им е платено или не могат няма друг вариант според мен
masteradmin - майстор
И мойта беше толкова, кои е казал че зад ваната трябва да има плочки. Просто къртиш докато влезе ваната. След това плочките стъпват на нея.
Rumen Iankov - специалист
По-добре сменете майстора.Заоблените ъгли могат да се изкъртят.По друго е като се направи прав ъгъл в банята.Плочките сте стоят по красиво а ако имате фриэове няма да се режат на заоблените ъгли. :) :)
SHL - специалист
Съгласен съм с отговорите на колегите. Това за монтажа на ваната е минимален проблем, който всеки уважаващ себе си майстор бързо може да реши !
Emerald - модератор
Какви са пък тези заоблени ъгли- дайте снимка- не съм виждала такова чудо! :-D И това е панел?
SHL - специалист
Emerald написа:
Какви са пък тези заоблени ъгли- дайте снимка- не съм виждала такова чудо! :-D И това е панел?
Ето заповядай. Тази баня е правена преди 20 години. Така изглеждат скосените ъгли:

Прикачен файл

Picture 001.jpg
Picture 001.jpg (128.75 KиБ) Видяна 8611 пъти
SHL - специалист
Emerald написа:
Ето още една - не знам, как да ги пратя всички с едно съобщение :sad: Между другото чувал съм за вани дълги 1.60м. На времето(преди 7-8 години) се интересувах и в една фирма ми казаха че имат.

Прикачен файл

Picture 002.jpg
Picture 002.jpg (147.3 KиБ) Видяна 8609 пъти
  • 1
  • 2

Тема "ДАйте идея за ъгли в банята .." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: