• 1
  • 2
Към всяко мнение вече можете да качите снимка. Преди - След
iscreta - напреднал
Това е кухнята която мъжа ми направи. Има още малко довършителни работи но когато я правиш между другото е така

Прикачен файл

IMG_0066.JPG
IMG_0066.JPG (111.09 KиБ) Видяна 11604 пъти

Прикачен файл

кухня.JPG
кухня.JPG (118.82 KиБ) Видяна 11606 пъти

Прикачен файл

к 1.JPG
к 1.JPG (115.99 KиБ) Видяна 11606 пъти
zdravko_dimitrov1986 - специалист
Харесва ми.
Шкафчетата над мивката купувани ли са или им е залепяно фолио.
Защото ние вкъщи ги облепихме с фолио и стана прекрасно.
След някоя годинка ще ги сменим с нови, но засега е прекрасно.
Поздрави.
iscreta - напреднал
Избрахме си такова ПДЧ на цветя от Салекс http://www.salex.bg/index.php/Нови-продукти.html

Прикачен файл

IMG_0071.JPG
IMG_0071.JPG (109.78 KиБ) Видяна 11536 пъти
ribnikolaevi - майстор
Наистина сте се справили много добре, особено ако ви е за първи път. Скоро и за правих кухня за сефте и знам през какво сте минали. Имам някои малки забележки, по скоро препоръки към бъдещите майстори, които като тебе и мене решат да си правят кухня сами. Това, че дръжките на горния ред шкафове са на различно ниво е малко дразнещо. Едно решение на проблема е поставяне на бленда под шкафовете вдясно от аспиратора. Това освен че изравнява нивото на дръжките, прави и възможно скриването на осветление точно зад блендата, което да осветява плота. Височината на блендата е добре да бъде колкото е видимата част от аспиратора.
iscreta - напреднал
Благодаря за съвета ние се чудехме дали да поставим дръжката над аспиратора отвесно но така ни хареса повече.Мъжа ми за първи път прави кухня, но не беше много трудно.Дадохме на един майстор които ни наряза плочите и кантира ние само ги сглобихме.
Daniela83 - напреднал
Браво , страхотно се е получило. аз като гледам нашата кухня като разположение и цветово ще е почти същата. Ние също я прави сами и също ползваме материали от салекс. Имам едно запитване. Понеже ми е къс плота и аз бях решила да си търся плот за вграждане 1 газ+ 1 на ток. Този вашия какъв модел е, защото аз успях да намеря само на дипломат да предлагат такъв модел. В описанието му пише , че е с дълбочина 14 см, вашия какъв е и колко е дълбок?
И аз с една забележка- така поставен котлона до стената не е ли много близо и почистването на стената май ще е доста трудно. мислили ли сте за вариант да се сложи и термогръб там, защото и аз имам подобен казус?
Последна промяна от Daniela83 на пон юли 13, 2009 4:17 pm, променено общо 1 път.
8180 - майстор
Поздравления,
И аз да добавя малко критика за бъдещите ентусиасти.
Дано за вас да е удобно, но ми се струват малко притеснени местата на мивка и печка.
Това в дясно от мивката вградена скаричка ли е?
Не пречи, в рамките на взаимопомощта, да споделиш след месец-два собствени наблюдения.

С настроение да я ползвате!
bager - специалист
8180 написа:
...
Това в дясно от мивката вградена скаричка ли е?
....
Tова ми прилича на декоративен капак, вътре да не би да са водомерите?
Иначе е станало добре.
п.п.
Леле... представям си тоя хладилник колко бира събира!
mim - специалист
струва ми се, че мивката толкова близко до незащитена стена ще е проблем
пръскане от вода, някоя мазна тава опряна в латекса...
  • 1
  • 2

Тема "най после и нашата кухня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: