Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
solo5 - майстор
да, от тази снимка не може да се добие представа :?
vidrata - специален-специалист
Да ви имам проблемите.
Кашона шпакловаш с циментова шпакловка(вземам една на която не помня името и става като стъкло) и после едно латексче, може да те зарибят с "дишащо" и си ти.
vpa - специалист
solo5 отиваш в мастерхаус дето е зад КАТ и си вземаш Боролекс 1,5л ми стигна за 2,5кв.м таван и ми остана. Дават го за мокри помещения. До сега банята ми беше на шпакловка от гипс и наклепана с карбит. Сега също щях да я правя така, но не намерих карбит. Шпакловах с унифор и наклепах Боролекс. Мокрото ми помещение е с обикновен латекс и водни тапети. Сега чакам да видя ко ше стане.
$64EN - специалист
мисля че опира до вкус най-вече. зависи дали ви харесва гладко покритие или релефното не ви дразни. ако искате вище
тази тема
за едно таванче с фасадна мазилка (едра) ,но ако ви харесва повече с гладко си го направате с боя на петролна основа препоръчвам пейнт топ . и мазилката и боята се тонират без проблем :)
Изображение
solo5 - майстор
vpa често пазарувам от Мастерхаус
а и в големите строителни магазини май нямат продукти на Боро
не съм купувал латекс до сега, но цената на Боролекс ми се стори много ниска - към 7лв за 1,5кг :?
сигурно от него ще взема
надявам се, че е добър :roll:
кака Лара - специалист
Хамелекон имат база за мокри помещения, която се тонира, но само в светли нюанси. От Практикер ни препратиха в Бриколаж, там тонирали тия бази.

3,6л база беше 16,50 лв, тонирането ми излезе 0,80 лв.
с две ръце покри идеално.
solo5 - майстор
кака Лара написа:
От Практикер ни препратиха в Бриколаж
:irre:
tassel - специалист
Моя таван е с картон. Шпакловах го с обикновена гипсова шпакловка на Боро две ръце и го боядисах с Боролекс за влажни помещения. Тонирах си го сам. За сега всичко е ОК, даже в началото на едно място го намокрих доста без да искам. :)
solo5 - майстор
и моят е гипсокартон и е шпаклован 2 ръце
мисля и аз да купя Боролекс :roll:
SecondShoe - напреднал
solo5 написа:
качи снимка на тавана на селската ти баня, ако имаш
да видя как стои тази силиконова мазилка на тавана
Ел. инсталацията не е довършена, няма осветление още и снимах с телефона. Резултата е кофти снимки, но се надявам да се вижда достатъчно добре.
Изображение Изображение

Тема "За Банята- латекс, фасаген или силиконова мазилка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: