Всичко за дърводелството
valerko - специалист
Моля, дайте съвет с какво да освежа стария гардероб? Той е от тия стандартните вградени дето вървят с панелките, някакъв пресован талашит ли е не знам. Предполагам и фурнир има отгоре. Две от крилата са бая одраскани, по-скоро им е паднал лака отгоре и стоят много грозни. Лани взех акрилна боя и навапцах едно малко горно крило, ама жената като го видя и рече не го харесвам та сега трябва нещо да правя по въпроса. Дайте някакъв мъдър съвет, ама да не е много енергоемък. :lol: Инструменти какви ще ми трябват...имам само две ръце...леви.
bogomilZ - специалист
смени вратите с нови - или в противен случай смени жената и си готов (за последното не са нужни никакви инструменти)
valerko - специалист
bogomilZ написа:
смени вратите с нови - или в противен случай смени жената и си готов (за последното не са нужни никакви инструменти)
:lol: :lol: Това ми хареса като идея. За жената де...и без това ме тормози за всякакви ремонти из къщи.
nihonjin - специалист
В къщи съм пробвал три варианта:

1. Както каза колегата смених вратите на един
2. На други два облепих вратите със самозалепващо фолио
3. На последния изкитвах и изшкурих вратите и ги боядисах с блажна боя.
На всички смених дръжките и сложих магнитчета за затваряне.

Отвътре изкърпих стените и налепих гърбовете и рафтовете със здрав тапет. Вече 5 години нямам проблеми.
Ако някой рафт се е изкривил прекалено, режеш си нов от OSB или ПДЧ.

Мисля, че смяна на вратите си струва само ако са изметнати. Всичко друго се оправя. На единия ми гардероб беше така.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Има страхотни ефектни тапети. Отгоре лак или Ц200.

Тема "С какво да освежа, лакирам, боядисам вграден гардероб?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: