Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kambekambe - помощник
Моля ако някой има схема-разрез /не тази, която е в паспорта / на котела или снимки на водната риза и горивната камера на котела да ги сподели. Мерси предварително.
filmatoplo - майстор
Какво точно те мъчи :? Камбе какво те шашкат секциите -чугун , нито се реже нито заваря. Купешкото -неще умуване .
kambekambe - помощник
"Мъчи" ме цената 1300лв. Исках да видя профила на секциите и размерите, щото не върви да отида в магазина и да почна да меря :-). Другата ми идея беше ако продават подобна горивна камера с риза сам да си направя корпуса, изолацията.......пак въпрос на сметки е де за крайната цена..
filmatoplo - майстор
Колко киловата котел ти трябва , щом си се ориентирал към чугунен -добре.Имам една идея - потърси втора употреба -чугунен котел -Виадрус,Симе .Има ги-кой си купил по малък ,кой сменил с по скъп.Са мо да е херметически здрав -ламарините и изолацията ще оправиш.
naskov - майстор
kambekambe написа:
"Мъчи" ме цената 1300лв. Исках да видя профила на секциите и размерите, щото не върви да отида в магазина и да почна да меря :-). Другата ми идея беше ако продават подобна горивна камера с риза сам да си направя корпуса, изолацията.......пак въпрос на сметки е де за крайната цена..
.

Корпуса малко трудно ще го направиш. Трябва да си спец по леене на металите и да имаш матрица
filmatoplo - майстор
Само втора употреба -напиши в Гугъл -продавам Виадрус -има обяви.
kambekambe - помощник
Някой да знае колко е цената само на комплекта 3 секции за Viadrus U22C

http://erato.bg/otoplenie/bg/products.p ... roup_id=37

резервна част номер
Комплект U-22-3 секции-течно гориво 00148 [/url]

Тема "Котел Viadrus U22C" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: