ще си правя замазка на пода с цимент и пясък и понеже съедених хола и кухнята със свод искам на двете стаи да ми е еднакво нивото. разтоянието в кухнята от плочата до вратата на терасата ми е 7см а в хола 5.5! понеже нямам лазерен невелир и почнах по стария метод с маркуч с вода и ударих на камък!понеже като в кухнята ми е по голямо разтоянието между плочата и вратата и си помислих че там е по високо от хола и си взех ниво 5.5 см и като прекарах маркуча до вратата в хола и ми идва там да е около 2 см   пробвах и обратния вариант и взех в хола ниво от 4 см но ми идва в кухнята около 9 см а това ми е мн защото като сложа и 1.5 за лам паркет и ще ми доиде да немога да си отворя вратата
 пробвах и обратния вариант и взех в хола ниво от 4 см но ми идва в кухнята около 9 см а това ми е мн защото като сложа и 1.5 за лам паркет и ще ми доиде да немога да си отворя вратата   някои може ли да ми как да реша проблема си
  някои може ли да ми как да реша проблема си   ще съм ви мн благодарен
  ще съм ви мн благодарен  

пробвах и обратния вариант и взех в хола ниво от 4 см но ми идва в кухнята около 9 см а това ми е мн защото като сложа и 1.5 за лам паркет и ще ми доиде да немога да си отворя вратата
 пробвах и обратния вариант и взех в хола ниво от 4 см но ми идва в кухнята около 9 см а това ми е мн защото като сложа и 1.5 за лам паркет и ще ми доиде да немога да си отворя вратата   някои може ли да ми как да реша проблема си
  някои може ли да ми как да реша проблема си   ще съм ви мн благодарен
  ще съм ви мн благодарен  

като поставя невелира по пилетата си е добре, пуснах невелира и от пилетата към линията на стените където си белязах с маркуча и там си пасва идеално! възможно ли е да има денивелация 4 см а и 9 см замазка маи ще ми доиде мн нали?
 като поставя невелира по пилетата си е добре, пуснах невелира и от пилетата към линията на стените където си белязах с маркуча и там си пасва идеално! възможно ли е да има денивелация 4 см а и 9 см замазка маи ще ми доиде мн нали?