Предимства, недостатъци, цени, материали, планове, пасивни къщи и т.н.
TDK
Здравейте,

Имате ли впечатления от тези продукти:

http://www.izobeton.com/products_bg.php

Вижда ми се доста добро решение спрямо традиционното строителство.
Зида се лесно, и се минава после с мрежа вътре и вънка (както се прави при изолациите със стиропор и т.н.) и може да се минава с фасадна боя ...

Като тухли са малко по скъпи, но пък спестяваш доста труд и изолации допълнително.
pesho - специалист
Оффф,чак пък революционен...Ytong,българска разработка...по стъпките на "Зидарит"...мани-бегай
stenmark - специалист
pesho написа:
Оффф,чак пък революционен...Ytong,българска разработка...по стъпките на "Зидарит"...мани-бегай
няма нищо общо с итонга.материала е супер.лек,много-добра изолация и забележи и шумоизолация.за за мен съм решил с това да строя моята къща.
pipbel - майстор
няма нищо общо с итонга.материала е супер.лек
Да не ги духне вятъра стените..... :-D
И да не смееш да се подпреш, камо ли да окачиш нещо....

Обмислил ли си го добре въпроса ?
TDK
Има построени вече разни неща и във Варна и в София.

Мисля да ходя да видя тази къща от сайта им по натам. Сега съм на етап леене на сутерен ....

Първо беше проектирано за IBT панелите, но с Изобетон тухлите излиза доста по евтино като цяло!
stenmark - специалист
pipbel написа:
няма нищо общо с итонга.материала е супер.лек
Да не ги духне вятъра стените..... :-D
И да не смееш да се подпреш, камо ли да окачиш нещо....

Обмислил ли си го добре въпроса ?
изобщо не е вярно .в стара загора има няколко кооперации построени вече.това за подпирането ми напомня за картона,като ритнеш и ще паднеш./дск и пиб са с такива сейфове лично аз съм ги правил!/
TDK
Stenmark, живеят ли вече хора в тези кооперации?

Ако да, можеш ли да ги питаш за впечатления?
stenmark - специалист
TDK написа:
Stenmark, живеят ли вече хора в тези кооперации?

Ако да, можеш ли да ги питаш за впечатления?
виж някак си не става да позвъня и... сещаш се.незнам за теб но моята къща ще я строя от този материал.архитекта съм го предопредил с какъв материал мисля да строя и той нямаше никакви забележки.само не съм решил от коя фирма да го закупя .тук до ст.загора има едно село и там има фабрика,ако може така да се нарече.това е страницата им www.polybet.bg .давай смело то в България все сме много консервативни!
pesho - специалист
stenmark написа:
pesho написа:
няма нищо общо с итонга.
Е,да де,да де..нали и аз тва казвам..
TDK
В София е малко по-висока цената, но с отстъпката която ми обещаха се изравни с тези на Полибет.

Що се притесняваш да питаш? Хората даже ще се изкефят ако са доволни де :)

Тема "Изобетон - изолационни тухли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: