Блажна боя, лакиране, боядисване с латекс, тапети и всичко полезно за вашия дом или предстоящ ремонт. А ако търсите изпълнители, разгледайте препоръчани майстори и фирми за боядисване с латекс.
Zdraveite.Izvinqvam se parvio za latinicata. :|
Ako moge da mi dadete savet.Hola mi be6e sas tapeti vsi4ko e svaleno.Sled dalgo mislene reshihme da slogim otnovo tapeti, no ne sme naqsno kakvo trqbva da pravim.Trqbva li da se 6paklova ili gryndira predi da se slogat novite tapeti.Starite tapeti bqha nqkolko plasta na 100 god i ne sa slaganoi ot nas.
Blagodarq na vseki koito moge da mi dade nqkakv cenen savet.
Priqten i ysmihnat den na vsi4ki.
Fortune - специалист
kremena1975 написа:
Ako moge da mi dadete savet.Hola mi be6e sas tapeti vsi4ko e svaleno.Sled dalgo mislene reshihme da slogim otnovo tapeti, no ne sme naqsno kakvo trqbva da pravim.Trqbva li da se 6paklova ili gryndira predi da se slogat novite tapeti.Starite tapeti bqha nqkolko plasta na 100 god i ne sa slaganoi ot nas.
Всичко зависи от състоянието на стената след сваляне на тапетите. Също зависи и от новите, които ще слагате, има по-плътни тапети с релеф, които прикриват известни неравности.
Master_Kenobi - V.I.P.
kremena1975 написа:
За нечетящите маймуница:
Здравейте.Извинявам се първио за латиницата.
Ако може да ми дадете съвет.Хола ми беше със тапети всичко е свалено.След дълго мислене решихме да сложим отново тапети, но не сме наясно какво трябва да правим.Трябва ли да се 6пъклова или гръндира преди да се слогът новите тапети.Старите тапети бяха няколко пласта на 100 god и не са слаганои от нас.
Благодаря на всеки който може да ми даде някакв ценен съвет.
Приятен и усмихнат ден на всички.
Аа! Извинения имало... Не са нужни - една кирилица е достатъчна..
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php
Deo-x - специалист
kremena1975 написа:
Hola mi be6e sas tapeti vsi4ko e svaleno....Starite tapeti bqha nqkolko plasta na 100 god i ne sa slaganoi ot nas.
Нещо не е ясно,искаш да кажеш тапетите са наслоявани за 100 години :shock: :shock: Невъзможно е това нещо,обоснови се по ясно!Решението е:щом е свалено до мазилката,грундираш с рядка тапетно лепило с четка или валяче и лекоо да поизсъкне веднага лепиш новите тапети с по-гъсто тапетно лепило.И не добавяй с цимент както някои пишат тук,няма нужда.Ако мазилките на стените на места са ронливи,с шпатулата остъргваш до здраво и шпакловаш с гипса за изравняване.Така прави и на другите стени.Това е :wink: :)
Първо да кажа на младежа , който ми е направил забележка.Отдавна пиша по форуми и мразя да пища на латиница, но вчера нямах време да слагам флекс тайп, а с другата немога да пиша.Още веднъж се съжалявам, и ти благодаря , че си си направил труда да ми преведеш поста. =D>
На момичето и момчето които са ми отговорили много благодаря за полезните съвети.Когато стана готова ще сложа снимки, за да ви покажа как съм се справила.
А за ''100''тапети беше образно казано.
Лек и приятен ден на всички.

Тема "TAPETI" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: